7 semne care trădează o femeie „ieftină”.

Termenul de „femeie ieftină” sună destul de vulgar. Cu toate acestea, în societatea noastră există multe astfel de femei care se gândesc doar la bani, aspect și lucruri care, după părerea lor, le ajută să pară bogate.

Iată care sunt cele 7 semne care ne vor ajuta să le identificăm:

1. Atitudinea față de bărbați.

Aceste femei analizează foarte atent situația financiară a bărbaților și nu sunt interesate de calitățile sale interioare. Sunt gata să accepte orice bărbat, dacă acesta are mulți bani.

2. Poartă doar articole de marcă.

Sunt obsedate de mărci. Când văd vreo haină cu eticheta unei mărci de lux, o cumpără fără ezitare. Deoarece nu au propriul gust, se inspiră din reviste înainte de a-și alege ținutele.

3. Împrumuturi.

Aceste femei nu ies din împrumuturi. Cheltuiesc bani pe blănuri, mașini sau telefoane foarte scumpe. Se simt fericite doar atunci când provoacă invidie și admirație.

4. Relația cu ceilalți.

Au întotdeauna un comportament provocator, dorința de a-și demonstra „originalitatea” și statutul înalt, umilind ospătarii, vânzătorii etc.

5. Cel mai important lucru este aspectul.

Aspectul este totul pentru aceste femei. Nu vor rata niciodată ocazia de a apărea în public îmbrăcate la patru ace și machiate, chiar și atunci când scot gunoiul sau merg până la magazin.

6. Atitudinea față de familie.

Aceste femei provin de obicei din familii simple, de aceea încearcă cu orice preț să-și ascundă originea și disprețuiesc membrii familiei sau vechile cunoștințe.

7. Conceptul de fidelitate le este absolut străin.

Aceste femei nu au auzit niciodată de fidelitate. Chiar dacă au o relație cu un bărbat bogat, dar îi apare în cale un alt bărbat mai bogat, cu siguranță îl va refuza pe primul. Lăcomia ei nu cunoaște limite.

Ați întâlnit astfel de femei?