Cele 7 semne, ce trădează o femeie „ieftină”.

Conceptul de „femeie ieftină” sună destul de vulgar. Cu toate acestea, în societatea noastră există multe astfel de femei: se gândesc doar la bani, aparențe și obiecte, care, în opinia lor, le ajută să pară bogate.

Vă oferim, în continuare, 7 semne care vă vor ajuta să le identificați.

1. Atitudinea față de bărbați.

Ea analizează foarte atent situația financiară a bărbatului, iar calitățile interioare ale acestuia nu o prea interesează. Este gata să accepte orice bărbat, cu condiția ca acesta să aibă mulți bani. Nu-și va pierde timpul alături de un bărbat bun, inteligent și cu perspective, deoarece acesta nu-i va putea dărui un alt inel.

O femeie ieftină nu va plăti niciodată consumația când vor merge undeva împreună, uitând complet de bunele maniere.

2. Mărcile.

Este mereu în căutarea mărcilor. Este încântată să vadă eticheta brandurilor de lux. Nu are propriul său gust, se inspiră din reviste înainte de a-și alege ținutele.

3. Credite.

O femeie ieftină are multe credite. Cheltuiește banii pe blănuri, mașini sau telefoane de ultima generație. Se simte fericită doar dacă trezește invidie și admirație în ochii celorlalți.

4. Atitudinea față de ceilalți.

Are mereu un comportament provocator, dorința de a-și demonstra „originalitatea” și statutul înalt, umilind chelnerii, vânzătorii etc. Persoanele culte, cu statut înalt, nu-i umilesc niciodată pe cei din jur.

5. Aparențele.

Aparențele sunt totul pentru o femeie ieftină. Nu va pierde ocazia să apară în public îmbrăcată la patru ace, este mereu machiată, chiar și atunci când este bolnavă sau scoate gunoiul.

6. Atitudinea față de familia sa.

Aceste femei provin, de obicei, din familii simple, astfel ele caută cu orice preț să-și ascundă originile și-i disprețuiește pe membrii familiei sau pe vechile cunoștințe.

7. Îi este străină noțiunea de fidelitate. 

Ea nu poate fi fidelă. Chiar dacă va fi alături de un bărbat bogat, dar îi va apărea în cale altul și mai bogat, va renunța cu siguranță la primul. Lăcomia lor nu are margini.

Ați întâlnit astfel de femei? Scrieți-ne în comentarii!