7 semne distinctive ale unui indigo adult. Verifică, poate și tu faci parte din această categorie!

La sfârșitul anilor ’70 a apărut informația despre așa numiții copii indigo. Din cauza concepțiilor greșite, în societate, s-a format o părere greșită despre cine sunt și ce prezintă acești copii. Persoanele indigo sunt unice. Se presupune că reprezentanții acestei „noi rase” a apărut pe lume la sfârșitul anilor ’50, dar abia în anii ’90, acest termen a devenit popular.

Acestea sunt 7 semne, care deosebesc o persoană indigo de restul lumii.

1. Caută răspunsuri

Persoanele indigo sunt foarte curioase. În copilărie își pun foarte multe întrebări și de fiecare dată demonstrează celor din jur că omenirea cunoaște încă foarte puțin despre mediul înconjurător. Adulții indigo caută adevărul, mai ales în ceea ce ține de problemele globale și univers.

2. Sunt persoane nonconformiste

Persoanele indigo nu acceptă autoritatea altora și limitarea libertății, se opun regulilor, normelor și interdicțiilor impuse de societate. Acești oameni nu suportă nedreptatea și încercările de a diviza societatea. Preferă să muncească pentru bunăstarea omenirii sau să protejeze mediul.

3. Manifestă empatie

Aceste persoane sunt extrem de empatice. Durerea altora nu-i lasă indiferenți. Sunt capabili să compătimească, astfel ușurând suferința celorlalți. Deseori această compasiune este în detrimentul sănătății și stării emoționale proprii. Din această cauză ei se protejează și se izolează de știrile negative, discuții și filme dramatice. Suferința altora este insuportabilă pentru ei.

4. Au o legătură cu natura

Acești oameni simt o legătură deosebită cu natura. Nu ascund dragostea sa pentru plante, respectă orice ființă, mare sau mică. Natura este cea care îi inspiră. Se comportă cu animalele și plantele fără a provoca daune. Sunt îngrijorați de mediu și obișnuiesc să facă fapte în beneficiul planetei.

Sergey Nivens/Shutterstock.com

6. Sunt persoane spirituale

Din copilărie persoanele indigo sunt diferite de ceilalți. În adolescență manifestă un interes sporit pentru tot ce este supranatural. Sunt interesați de magie, religie, practici spirituale, dar deseori se dezamăgesc în ele, pentru că nu găsesc răspunsuri la întrebările sale. Viața lor este plină de coincidențe și întâmplări mistice. Deseori aceste persoane posedă capacități supranaturale, trăiesc sentimentul  deja vu și simt foarte bine oamenii. Unele persoanele indigo au probleme legate de exploatarea tehnicii.

7. Au un scop

Persoanelor indigo le este greu să se realizeze în această lume „străină” și „ciudată”. Pentru că sunt considerați exagerat de progresivi pentru umanitatea  modernă. Din copilărie oamenii indigo au un scop deosebit, de aceea ei sunt mereu nesatisfăcuți de viața și realizările sale, chiar dacă sunt remarcabile. Chemarea persoanelor indigo este învățământul și descoperirile științifice. Pentru ei este important să facă ceva cu adevărat important, să facă lumea mai bună și mai fericită.

Este dreptul fiecăruia să creadă sau nu în existența persoanelor indigo. Dar dacă corespundeți cu câteva din caracteristicele enumerate trebuie să știți că sunteți un om deosebit. Iar viitorul omenirii depinde de astfel de oameni speciali. Doar persoanele cu o inimă bună, cu idei mărețe și luminoase și un suflet plin de dragoste pot schimba omenirea.