7 trucuri utile, datorită cărora veți ieși foarte bine în fotografii.

Multe persoane consideră că nu arată prea bine în fotografii, de aceea preferă să nu stea niciodată în fața camerei, lucru care îi poate face să piardă multe amintiri frumoase. Puțini însă știu că o fotografie de succes apare în urma controlului mult mai multor lucruri decât doar a aparatului de fotografiat.

Să vedem care sunt cele 7 secrete ale unei fotografii de succes!

Descoperiți-vă partea cea mai frumoasă a feței.

Toate lumea are fața ușor asimetrică. Prin urmare, trebuie să decidem care parte a feței ne place cel mai mult și să „lucrăm” cu ea.

Privirea relaxată.

Ochii nu trebuie să fie nici prea mari, deoarece veți părea speriată sau mirată, nici prea mici, deoarece veți părea încruntată sau confuză.

Celebrități precum Angelina Jolie, Sharon Stone și Drew Barrymore folosesc o metodă simplă, mijesc puțin pentru a obține o privire mai pătrunzătoare și mai atentă.

Zâmbet natural.

Dacă zâmbiți prea larg, chipul Dumneavoastră poate căpăta un aspect forțat sau nesincer. Un zâmbet frumos și delicat vă va face fața mai plăcută și nu vă va accentua ridurile.

Obrajii.

Pentru a reduce volumul feței este suficient să recurgeți la două lucruri simple: întoarceți fața la un unghi de 30 de grade față de cameră și lipiți-vă limba de palat pentru a părea mai slabă.

Nu țuguiați buzele.

Acest gest este neatractiv și vulgar. Veți arăta mult mai bine dacă veți relaxa buzele.

Priviți în obiectiv de jos în sus.

Dacă fotografia este făcută de sus, fața Dumneavoastră va părea mult mai voluminoasă decât este în realitate, iar trăsăturile feței vor părea mai masculine. Optați pentru o poziționare a camerei puțin mai jos de nivelul feței și veți obține un rezultat mult mai bun.

Ridicați puțin bărbia.

Pentru fotografiile din profil se recomandă să ridicați ușor bărbia pentru a obține mai mult expresivitate și feminitate.