7 secrete anti-îmbătrânire cunoscute doar de stiliști

Stiliștii cunosc diferite secrete care ne ajută să părem mai tinere.

Încălțăminte la modă.

Scăpați de anti-tendințe și includeți în garderobă încălțăminte și haine stilate. În această vară este la modă încălțămintea în stil minimalist.

Bijuterii stilate.

Bijuteriile de calitate sunt la fel ca mirodeniile – fără ele mâncarea ar fi fără gust. Condimentați ținutele moderne cu bijuterii la modă și veți observa imediat diferența. În acest an sunt la modă atât bijuteriile voluminoase, cât și cele minimaliste.

Stil supradimensionat.

Următorul sfat este să purtați haine ușor supradimensionate, moderne și colorate. In astfel de ținute vă veți simți comod și trendy. Articolele supradimensionate sunt ideale pentru aspectul stratificat, precum și cel minimalist.

Suflecați pantalonii sau mânecile.

Pentru ca imaginea să prindă viață și pentru un aspect mai modern trebuie doar să vă suflecați pantalonii sau mânecile.

În plus, gleznele și încheieturile dezgolite subțiază vizual silueta.

Lungimea midi.

Lungimea corectă vă va ajuta să arătați mai tânără. Mini nu este potrivit pentru toată lumea, are nevoie de o siluetă ideală, maxi poate scurta vizual înălțimea, dar lungimea medie va fi o opțiune ideală pentru fashionistele moderne.

Încercați stilul casual sau sport.

Nu vă concentrați doar pe stilul clasic. Un efect de întinerire, potrivit experților în modă, are stilul sportiv precum și cel casual.

Stilul casual poate conține hainele clasice preferate și elemente mai moderne.

Nuanțe bogate și pastelate.

Jucați-vă cu nuanțele hainelor, nu vă opriți doar la monocrom. Alegerea culorii potrivite ne poate întineri cu 10-15 ani. Este mai bine să echilibrați combinând nuanțe pastelate cu cele aprinse. O achiziție obligatorie ar putea să fie o geantă colorată și o pereche de pantofi strălucitori.