7 sculpturi uimitoare care sfidează legile gravitației

Persoanele creative trăiesc într-o lume a fanteziei și a creativității, iar cele obișnuite nu prea reușesc să înțeleagă ce a dorit să exprime artistul sau sculptorul prin creația sa. Unele obiecte de artă sunt surprinzătoare, mai ales cele care sunt create în contradicție cu legile fizicii, care ne fac să ne întrebăm cum este posibil așa ceva.

Vă propunem să facem o excursie pentru a admira aceste opere de artă originale.

1. Sculptorul italian Lorenzo Quinn a creat „Forța iubirii”.

2. Zânele sunt pentru a zbura prin aer, chiar dacă sunt realizate din sârmă de oțel, conform ideii arhitectului englez Robin Wight.

3. Sculpturile lui Bruno Catalano ne demonstrează că putem oricând să ne completăm interiorul nostru. O altă idee ar fi că putem ajunge în orice colț al planetei (de exemplu aceste două persoane se află la Marsilia), dar nu vom reuși niciodată să scăpăm de noi înșine.

4. Sculptorul chinez Johnson Tsang creează niște lucrări suprarealiste, care ne amintesc de niște fotografii, fiind atât de reale. Acest „Sărut al cafelelor” se află la Muzeul de Artă din Hong Kong, patria sculptorului dat.

5. Această statuie a fost ridicată în 1985 în zona Molenbeek din Bruxelles. Scena este desprinsă dintr-o comedie: un om iese dintr-un canal și prinde de picior un polițist. Autorul este sculptorul belgian Tom Frantzen.

6. Sculptorul polonez, Jerzy Kędziora creează niște „sculpturi balansate” uimitoare. La o primă vedere ni se creează impresia, că acestea ar trebui să cadă, dar, din fericire, se află acolo de câțiva ani, încântând turiștii din Miami.

7. Sculptorul conceptual din Argentina, Leonardo Erlich, prezintă compozițiile sale la Bienalele Internaționale, după care acestea devin atracțiile orașelor în care se află.

Creatorii acestor sculpturi ne demonstrează încă o dată, că fantezia nu are limite! Suntem siguri că aveți fotografii pe fundalul acestor creații. Scrieți-ne în comentarii!