7 rochii interzise care le îmbătrânesc pe doamnele mature și frumoase

Silueta noastră se schimbă odată cu trecerea anilor. De aceea ar trebui să evităm hainele care li se potrivesc domnișoarelor și să optăm pentru ținute care ne avantajează.

Vă propunem în continuare 7 modele de rochii pe care ar fi bine să le evitați pentru că riscați să arătați mai în vârstă.

1. În formă de sac.

Aceste modele de rochii, chiar dacă sunt comode, adaugă volum chiar dacă sunteți foarte suplă. O alternativă ar fi o rochie midi cu talia accentuată.

2. Stil demodat.

Înlocuiți modelele demodate cu rochii de tip cămașă care sunt la modă.

3. Cu o croială sofisticată.

Aceste rochii sunt destul de pretențioase, de aceea ar fi mai bine să alegeți un model laconic, care să vă scoată în evidență silueta frumoasă.

4. Cu buzunare mari.

Aceste modele nu sunt recomandate doamnelor, deoarece ar putea să vă adauge volum. O alternativă ar putea fi o rochie dreaptă mai jos de genunchi, monofonică sau cu dungi verticale, care vă vor ajuta să păreți mai înaltă și mai suplă.

5. Fără mâneci.

Aceste modele vor atrage atenția asupra brațelor. Optați, mai bine, pentru modelele cu mâneci lungi sau de trei sferturi și cu decolteul în formă de V.

6. Cu decor demodat.

Doamnele de după cincizeci de ani ar trebui să fie foarte atente la tendințele modei și să opteze pentru haine stilate. Evitați decorurile demodate precum fundele, broșele sau paietele și optați pentru rochii laconice și elegante.

7. Maxi.

Această lungime nu este cea mai bună pentru Dumneavoastră, dar o rochie midi vi se va potrivi de minune.