7 probleme pe care le poate rezolva gelul antiseptic. Nimeni nu știa despre aceasta

Gelurile antiseptice pot distruge, în doar 30 de secunde de la aplicare, 99,9% din bacterii și germeni și ne protejează de unele virusuri. Datorită acestui fapt, acesta devine indispensabil în călătorii sau pur și simplu atunci când nu avem posibilitatea de a ne spăla pe mâini.

Pe lângă dezinfectarea mâinilor, acesta poate fi utilizat și în alte scopuri, despre care probabil nu știați.

1. Pentru curățarea ecranul telefonului.

Conform testelor biologice, pe ecranul telefonului sunt de 18 ori mai multe bacterii decât pe butonul vasului de toaletă. De aceea este foarte important să dezinfectăm ecranul cel puțin o dată pe zi. Pentru a face acest lucru, puneți puțin gel pe o cârpă moale și ștergeți bine ecranul. Lichidul va elimina bacteriile și chiar unele zgârieturi mici de pe gadget.

2. Pentru îndepărtarea urmelor lăsate de marker.

Gelul antiseptic și chiar șervețele umede elimină cu ușurință urmele de marker de pe mobilă, aparate și haine.

3. Pentru curățarea ochelarilor.

Nu este necesar să cumpărați un lichid special pentru curățarea ochelarilor deoarece gelul antiseptic elimină perfect amprentele, urmele lăsate de produsele cosmetice și petele.

4. Pentru îndepărtarea lipiciului.

Puteți îndepărta, cu ajutorul gelului antiseptic, urmele de lipici de la etichete. Pentru a face acest lucru, aplicați gelul, apoi ștergeți suprafața dată cu o cârpă aspră.

5. Pentru dezinfectarea periilor.

Chiar și după ce vă spălați periile de machiaj în soluție de săpun, mai rămân unele bacterii. Prin urmare, pentru a le dezinfecta complet, aplicați, după spălare, puțin gel și lăsați-le să se usuce.

6. Pentru îndepărtarea petelor de grăsime.

Pentru aceasta va trebui să puneți gel peste pată și să lăsați să se usuce. Dar atenție! Nu se recomandă să utilizați astfel de gel pentru hainele colorate, deoarece le-ar putea decolora.

7. Pentru lustruirea sticlei și a oglinzilor.

Gelul antiseptic poate fi folosit și pentru lustruirea sticlei și a oglinzilor, deoarece curăță foarte bine petele de grăsime, praful și amprentele și, pe lângă aceasta, va proteja geamurile de condens.