7 piese vestimentare la modă în sezonul de primăvară 2021, în baza cărora veți recunoaște femeile cu bun gust

Se apropie primăvara, anotimpul perfect pentru a ne actualiza garderoba.

În 2021 designerii ne încântă cu foarte multe piese vestimentare frumoase și accesorii originale.

Să vedem în continuare care sunt tendințele acestui sezon și cum să le combinăm pentru a obține niște ținute frumoase.

1. Palton.

Un palton liber este o opțiune excelentă pentru look-urile de zi cu zi.

Paltoanele sunt perfecte pentru sezonul de primăvară, când vremea este destul de schimbătoare. În această primăvară vor fi la modă paltoanele libere, monocrom sau cu imprimeuri geometrice, abstracte sau animal print. Un avantaj al acestei croieli este faptul că se poate combina cu rochii, blugi, fuste și alte haine.

2. Trenci.

Cu ajutorul unui trenci stilat puteți crea foarte multe ținute elegante, perfecte pentru sezonul de primăvară.

În acest an designerii ne oferă mai multe modele: lungi, midi sau scurte. Puteți alege un model cu o croială liberă sau semi-montată.

3. Sacou.

Un sacou negru arată foarte bine cu o pereche de blugi albaștri.

În acest sezon sacoul ar trebui să fie în garderoba fiecărei fashioniste. La momentul actual această piesă vestimentară se integrează perfect atât în ținutele sport-chic cât și în cele casual.

4. Cămașă.

O cămașă cu dungi este perfectă pentru sezonul de primăvară.

Pentru ținutele de fiecare zi veți avea nevoie de câteva cămăși stilate. În acest sezon vor fi în trend modelele cu mâneci scurte sau lungi, cu imprimeu sau fără. Vor fi în vogă modelele din denim, ine, vâscoză sau bumbac.

5. Blugii slouchy.

Blugii slouchy sunt tendința anului 2021.

Dacă încă nu aveți în garderobă o pereche de blugi slouchy, vă recomandăm cu tărie să vă cumpărați. Acest model se caracterizează printr-o croială liberă și se combină cu mai multe tipuri de haine. În plus, vă accentuează talia și echilibrează partea superioară și inferioară a siluetei de tip „triunghi inversat”. Acest model se va aranja perfect și dacă aveți silueta în formă de măr sau de clepsidră.

6. Fusta din piele.

O fustă din piele este perfectă pentru ținutele elegante de primăvară. Puteți opta pentru modele asimetrice, creion sau trapez. Vor fi la modă atât modelele monofonice, cât și cele cu imprimeuri. Fustele decorate cu lanțuri, inserții contrastante sau pliuri arată și ele spectaculos.

7. Curea stilată.

Garderoba unei fashioniste moderne nu va fi completă fără o curea elegantă. În acest an vor fi în vogă modelele laconice fără decor, cu catarame pătrate, dreptunghiulare sau rotunde de orice dimensiune. Le puteți purta cu cardigane, rochii, sacouri și pantaloni.