Aceste 7 parfumuri rafinate pentru femei cuceresc bărbații!

Multe femei fac aceeași greșeală atunci când își cumpără un parfum: aleg un miros care le place doar lor și uită de părerea jumătății sale. Nimeni nu neagă faptul, că parfumul nu trebuie să fie alegerea ta și să te simți bine, dar dacă vrei să recucerești inima alesului tău, ține cont și de gusturile lui.

Vă prezentăm 7 parfumuri pe care bărbații le consideră senzuale. Parfumul tău se află în această listă?

1. Eternity Now de la Calvin Klein

Elementele florale și lemnoase acționează asupra bărbaților ca un afrodiziac.

2. Miss Dior Absolute Blooming de la Christian Dior

Este imposibil să rezistați elementelor florale și elegante redate de tonuri de fructe roșii, zmeura, rodie, coacăze negre si piper roz.

3. Si Intense de la Giorgio Armani

Acest parfum cucerește orice bărbat datorită uleiurilor esențiale de trandafir în combinație cu nuanțe de osmanthus, cassis, coacăză neagră, mandarine, bergamotă, frezie.

4. Daisy Eau So Fresh de la Marc Jacobs

Aroma dulce a fructelor (grapefruit, pere, zmeură și lici) reamintește aroma unui desert neobișnuit pe care doriți să-l mâncați!

5. Womanity de la Thierry Mugler

Se potrivește perfect doamnelor extravagante! Aroma de de smochin, caviar negru, căpșuni și apă de mare sună atât de neobișnuit încât cucerește inimile bărbaților.

6. My Burberry Black de la Burberry

Un parfum delicios în care notele calde de piersic și iasomie îți dau un aer elegant și sofisticat.

7. Deep Euphoria de la Calvin Klein


Această aromă incredibil de rafinată se deschide cu note de cascalone, mandarină, piper alb, trandafir negru, bujor, iasomie, mosc și patchouli. Este aroma pe care nu o uiți niciodată!

Oricare dintre aceste parfumuri poate cuceri un bărbat. Încearcă-l pe cel care corespunde gusturilor tale și spune-ne care a fost reacția jumătății tale!