7 obiceiuri simple, ce protejează casa de certuri și atrag bunăstarea!

Cu toții ne dorim o casă, care să fie ca un refugiu, în care ne putem relaxa, restabili și evada de tot haosul care ne înconjoară. Casa trebuie să fie un loc unde domnește pacea și armonia. Pentru a vă ajuta să creați o atmosferă armonioasă în locuința dvs am decis să vă propunem o selecție din 7 obiecte simple, care vă vor ajuta să protejați casa de energia negativă.

1. Țineți în casă miere

Știți oare, că din cele mai străvechi timpuri, mierea era considerată un simbol al bunăstării și bogăției? Există chiar și o expresie ”este uns cu miere” și totul pentru că mierea atrage nu doar albinele dar și norocul. Prin urmare, pentru a păstra pacea și armonia în familie, puneți pe masă un recipient cu miere.

2. Puneți un cristal pe pervaz

Cuarțul sau cristalul, amplasat într-un loc luminos, de exemplu, pe pervazul ferestrei, va atrage energia pozitivă, fericirea și norocul.

3. Așterneți o față de masă albă

Pentru a evita certurile și neînțelegerile în familie folosiți o față de masă albă. Aceasta are capacitatea de a împăca toți membrii familiei.

4. Puneți într-o pungă 33 de monede de cupru

Pentru a avea întotdeauna bani în casă, trebuie să adunați 33 de monede din cupru într-o pungă. Monedele trebuie să fie de aceeași valoare și să fie utilizate în țara în care locuiți. Pentru a activa monedele din cupru, puneți punga pe pervaz atunci când luna este în creștere. Nu arătați monedele nimănui pentru a nu speria norocul.

5. Păstrați pâinea într-o cutie din lemn

6. Folosiți linguri din argint

Pentru ca o lingură din argint să devină un adevărat un talisman, trebuie să o țineți separat de cealaltă veselă.

7. Țineți în casă o mătură din mesteacăn

Mătura din ramuri de mesteacăn – este un talisman puternic împotriva forțelor răului și energiei negative. Puteți face mătura singuri din câteva ramuri tinere de mesteacăn. Rupeți toare frunzele de pe ramuri și legați mătura cu o ață de culoare roșie din lână. Mătura trebuie să stea obligatoriu cu coada în sus.

În afară de aceasta, nu permiteți să intre în casă femei care își doresc copii și scăpați de tot ce atrage sărăcia – lucruri vechi și inutile, veselă stricată și oglinzi sparte, electrocasnice defectate.

Cu aceste amulete, casa dvs va prospera, iar viața se va schimba spre bine într-un timp foarte scurt.