7 moduri prin care vampirul energetic vă lasă fără vlagă. Uneori nici nu vă dați seama că sunteți atacat!

Cu siguranță v-ați simțit vreodată ca și cum nu ați mai avea deloc putere după ce ați petrecut timp sau după ce ați discutat cu o anumită persoană. Vă simțiți epuizat și obosit. Înseamnă că ați avut de a face cu un vampir energetic care v-a stors toată energia!

De obicei, victimele acestor persoane sunt oamenii emotivi și sensibili.

Iată în ce moduri ei pot să vă stoarcă de energie:

1. Absorb toată energia pozitivă.

Vampirii emoționali vă storc în mod constant de energie prin atitudinea lor. Până la întâlnirea cu un vampir energetic sunteți plin de emoții pozitive, iar apoi vă simțiți obosit și epuizat. Nu aveți puteri nici măcar pentru a vă odihni.

2. Sunt indiferenți față de nevoile altora.

Vampirii emoționali își pun mereu nevoile personale pe primul loc. Ei fac totul pentru ei înșiși și ignoră sentimentele și emoțiile altora. Profită de bunătatea și generozitatea persoanelor.

3. Profită de sensibilitatea altora.

Vampirii emoționali profită de căldura și bunătatea pe care o aveți. Aceste calități atrag ca un magnet un vampirii energetici și astfel deveniți victimele lor.

4. Vă lasă fără vlagă.

Vampirul emoțional va face tot posibilul pentru a vă „rupe” de lângă cei dragi. Deveniți epuizați din punct de vedere emoțional și fizic.

5. Îi fac pe ceilalți din jur să se simtă neputincioși sau să își piardă încrederea în sine.

Vampirul emoțional distruge încrederea în sine. El vă atrage într-un cerc vicios, încearcă să vă monitorizeze constant și să facă totul pentru a vă face să vă pierdeți liniștea interioară.

6. Vă folosesc emoțiile ca pe o armă împotriva dvs.

Vampirii energetici vă descoperă slăbiciunile și le folosesc împotriva dvs. Scopul lor este de a vă lua prin surprindere și să vă schimbe radical ritmul vieții.

7. Sunt persoane toxice, chiar dacă nu sunt aproape.

Chiar și după ce rupeți relația cu o astfel de persoană, e nevoie de timp pentru a vă restabili bunăstarea psihologică.

Sunteți înconjurați de astfel de persoane? Cum luptați cu ei?