7 modele de rochii pe care, deși nu arată prea bine, femeile continuă să le poarte

Toate femeile adoră rochiile. Și bărbaților le plac femeile în rochii, pentru că sunt feminine și atrăgătoare.

Dar alegeți cu mare atenție rochiile, deoarece unele modele, deși sunt foarte populare, nu ne avantajează deloc.

1. Rochia de catifea.

Rochiile de catifea au fost în trend cu câțiva ani în urmă. Acestea au fost înlocuite cu cele din denim sau velvet. În ceea ce privește croiala nu există restricții: puteți opta pentru modele strânse sau libere, cu sau fără centură.

2. Rochia în straturi.

Vă recomandăm să evitați acest model deoarece este demodat și adaugă volum siluetei. Optați, în schimb, pentru modele cu imprimeu la modă.

3. Rochia din tricot.

Nu toate rochiile din tricot sunt demodate, doar cele din material subțire, deoarece scot în evidență unele imperfecțiuni ale siluetei.

Dacă nu puteți renunța la tricotaje, alegeți o rochie dintr-un material mai gros. Sunt la modă rochiile parte peste parte sau cele de tip polo.

4. Rochia maxi.

Rochiile foarte lungi nu mai sunt la modă. Locul lor a fost ocupat de cele midi, care sunt mult mai comode.

5. Rochiile în stil etno.

Acest stil a fost la modă cu câțiva ani în urmă. La moment este în trend stilul victorian, care se caracterizează prin haine romantice cu mâneci vaporoase, volane și funde laconice.

6. Cu inserții de guipure.

Guipure-ul ieftin nu va arăta niciodată la fel de bine ca dantela. Dacă doriți să aveți un look impecabil, optați pentru modele din stofă de calitate și cu inserții din dantelă.

7. Croială ciudată.

Evitați aceste modele, deoarece nu vă avantajează. Alegeți mai bine modele cât mai laconice și veți arăta mult mai bine.