7 modele de pantaloni pentru doamnele de după 50 de ani: veți arăta mai elegante și mai suple

Frumusețea și bunul gust nu îmbătrânesc niciodată!

Aceste 7 modele de pantaloni combină armonios confortul, eleganța și cele mai noi tendințe ale modei.

Pantaloni drepți.

Pantalonii drepți sunt atemporali. Această croială simplă și îngrijită este perfectă pentru crearea unui look de afaceri, de seară sau casual. Liniile drepte distrag atenția de la schimbările legate de vârstă.

1.

2.

3.

Pantaloni cu talie înaltă.

Pantalonii cu talie înaltă sunt un must-have. Alegeți culorile de bază: negru, alb, gri sau nuanțe pastelate. Acest model de pantaloni nu are nevoie de culori aprinse.

4.

5.

6.

Culottes.

Acest model este în tendințe de mai mult timp. Pentru o siluetă mai suplă purtați-i cu pantofi cu toc. Aruncați o privire mai atentă și la modelele din piele. Culottes din piele în combinație cu pulover și o jachetă vor crea împreună o ținută foarte interesantă.

7.

8.

9.

Pantaloni cu dungi.

Pantalonii cu dungi verticale alungesc vizual picioarele. Modelul este indispensabil femeilor minione.

10.

11.

Pantaloni din stofă densă.

Stofele fine sunt perfecte pentru vară, iar cele dense, care ascund cu succes unele imperfecțiuni ale siluetei, sunt pentru acest sezon.

12.

Pantaloni cu curea.

Completați pantalonii cu talie înaltă cu o curea lată, care este tendința sezonului viitor sau cu una subțire de aceeași culoare. Cureaua subliniază talia și ascunde unele mici imperfecțiuni ale siluetei.

13.

14.

Pantaloni colorați.

Sezonul de primăvară este perfect pentru culorile saturate. Pantalonii colorați se combină perfect atât cu hainele călduroase cât și cu cele de vară.

15.

Nuanțele bej sau crem sunt soluția perfectă în cazul în care trebuie să diluați niște culori mai aprinse.

16.

17.