7 modele de încălțăminte, care vor fi în vârful popularității în această primăvară!

Primăvara este cu siguranță anotimpul când orice femeie tinde să arate mai bine. Deși piesele vestimentare de bază a garderobei reprezintă o parte importantă a unei ținute, nu trebuie să neglijăm încălțămintea aleasă și combinată corect. În această primăvară nuanțele deschise și textura moale vor fi relevante: piele de căprioară, velur, piele subțire și mată. Iată care vor fi cele mai actuale modele pentru acest sezon:

1. Botine cu toc stabil

În sezonul de primăvară, botinele cu tocuri stabile câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Arată bine și sunt confortabili de purtat.

1.1

Sunt actuale botinele cu botul semi pătrat și mai înguste, chiar ușor rotunjite la unele mărci. Astfel de modele sunt o alternativă minunată pentru pantofii în stil masculin și opțiunile prea feminine a botinelor cu toc mediu sau înalt.

1.2

2. Botine cu toc

Nu se demodează nici modelele feminine clasice, cu toc mediu subțire și cu botul ascuțit. În primăvara aceasta vor fi relevante modelele în nuanțe de bej, pudrate și roz. Botinele cu tocuri joase și medii vor fi un must-have absolut pentru primăvară. Botul poate fi ascuțit, pătrat sau rotunjit.

2.1

3. Ghete cu platformă

Ghetele cu platformă (precum și cizmele) câștigă din ce în ce mai multă popularitate în fiecare sezon. În această primăvară, pe lângă Martens, sunt populare ghetele atât cu talpa ”tractor”, asortate cu nuanța hainei exterioare, cât și cu talpa contrastantă.

3.1

Un alt detaliu important al acestui model este fermoarul pe lateral sau în spate, pentru comoditate.

3.2

4. Ghete cu șireturi

În această primăvară vor fi relevante ghetele cu imprimeu, cu inserții de broderie sau plasă, în nuanțe pastel și bej.

4.1

Deosebit de populare vor fi și ghetele înalte cu șireturi, precum și cele cu fermoar încorporat, pentru comoditate.

4.2

5. Chelsea/botine

Chelsea și botinele cu toc lat reprezintă un tip de încălțăminte pentru bărbați, care a prins rădăcini deja de mult în garderoba femeilor. Chelsea adaugă brutalitate imaginii și nu sunt potrivite pentru toate femeile.

5.1

Dar botinele pot fi purtate la sigur cu blugi, deoarece au un stil mai neutru. Această încălțăminte este mai potrivită pentru pantaloni și fuste.

5.2

6. Botine cu catarame și botine de cazaci

Botinele de cazaci nu s-au demodat deja de câteva sezoane. În această primăvară, botinele de cazaci cu aplicații, inserții colorate și broderii vor fi extrem de populare. Înălțimea este medie și pot fi confecționate din piele de căprioară, piele mată sau velur.

6.1 

6.2

Botinele cu cataramă, asemănătoare cu cele de cazaci, câștigă popularitate în această primăvară.

6.3

Atât botinele cu catarame, cât și cele de cazaci creează o imagine în stil country.

7. Cizme

Cizmele nu reprezintă o tendință mai puțin relevantă pentru sezonul primăvară-vară 2021. Cizme de tip ciorap, cizme stil jockey și cizme cu talpă tractor – alegeți opțiunea dvs pentru a crea un ansamblu stilat.

7.1

Culorile deschise la încălțăminte vor completa perfect nuanțele garderobei de primăvară.

7.2

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!