7 modalități rapide de aranjare a părului de lungime medie

Părul aranjat este cartea de vizită a oricărei doamne. Puteți să săriți peste manichiură sau peste un machiaj deplin, iar părul trebuie neapărat aranjat întotdeauna. Buclele sau părul drept arată superb pe părul de lungime medie. Aranjarea părului poate fi făcută foarte simplu! Important este ca părul să fie curat și drept. Acest articol vă va ajuta să creați 7 moduri de aranjare cât ați clipi.

Bigudiurile – o tendință fără sfârșit

Puteți crea o aranjare unică dacă veți folosi orice produs de modelare și fixare și bigudiurile. Aplicați pe păr spuma sau orice alt produs care dă volum. Apoi rotiți părul pe bigudiuri în ordinea dorită și uscați-l cu uscătorul de păr. Scoateți bigudiurile cu atenție și aranjați-l cu mâinile sau puteți folosi o perie cu dinți mari. Rezultatul fixați-l cu fixativ.

Acum, multe femei preferă să facă carving fără a deteriora firul de păr. Prin această metodă puteți obține niște bucle superbe care vor arăta frumos și îngrijit. Dacă sunteți în criză de timp, atunci o coafură permanentă este un colac de salvare.

Placa vă salvează în situații de urgență

Pe părul curat, uscat și pieptănat se aplică produse de fixare și se îndreaptă cu placa. Capetele părului pot fi rotite în direcția necesară. Încercând diferite regimuri ale plăcii, puteți obține bucle cu efect umed.

Aranjarea rapidă începe de la ceafă, încercați să treceți cu placa pe șuvițe doar o singură dată pentru a nu-l deteriora și coafura va fi cu mai mult volum.

Uscătorul poate reda un aspect unic

Părul umed se piaptănă cu o perie rotundă sub jetul de aer cald de la rădăcini spre vârfuri. Puteți să dați volum prin rotirea părului pe perie, apoi să-l îndreptați. Folosiți jetul de aer cald, cel fierbinte este doar pentru uscare rapidă.

Difuzorul vă ajută să redați volum

Aranjarea rapidă se face cu ajutorul unui dispozitiv special – difuzor, care constă dintr-un cerc cu mai muți dinți, asemenea unor degete. Este o modalitate perfectă pentru a reda volum părului de lungime medie.

Pe părul uscat se aplică spumă sau mouse, apoi se usucă cu uscătorul cu difuzor aplecând capul în jos sau pe o parte.

Nu pieptănați părul după aranjare pentru a nu o deteriora.

Părul aranjat pe o parte – modern și stilat

Această coafură se potrivește atât pentru întâlniri oficiale, cât și pentru cocktailuri. Se realizează cu bigudiuri de orice mărime sau cu ondulatorul.

Pieptănați părul într-o parte. Apoi aplicați un produs de fixare și ondulați capetele. Apoi aplicați fixativ. Femeilor de statură medie, pentru a sublinia umerii și a alungi gâtul, părul trebuie strâns la ceafă sau să fie pieptănat în sus. Femeilor cu trăsături masive ale feței li se potrivește coafura cu volum. Pentru deținătoarele de față rotundă părul trebuie îndreptat cu placa.

Cocul – rapid și frumos

Cea mai clasică și rapidă coafură este cocul. El poate fi efectuat în diferite variante, poate fi neted, combinat, în volum, dezordonat, împletit în cosițe. De asemenea, cocul poate fi făcut în orice parte a capului.

Coada de cal se potrivește tuturor

Pentru situații de urgență purtați în geantă un elastic sau o agrafă. Coada de cal se face foarte repede și poate fi aranjată în multe feluri. Fiecare femei își alege modelul potrivit în funcție de circumstanțe șii dispoziție.

Fiți mereu la înălțime!