7 modalități de a ține păianjenii departe de patul tău

Patul dvs. trebuie să fie un loc de relaxare perfect și nu este nimic mai neplăcut decât atunci când găsiți un păianjen urât printre cearfașuri. Nu doar aspectul lor este respingător, dar aceștia vă pot lăsa cu o înțepătură sau în cazuri rare pot transmite boli periculoase sau pot cauza reacții alergice dacă decid să se urce pe corpul dvs.

Dacă găsiți păianjeni în patul dvs., există câteva trucuri simple de a-i împiedica să mai revină. Prevenirea este esențială, deoarece ei se pot cuibări printre lenjerie, saltele, să depună ouă, ceea ce cauzează mai multe probleme.

Iată 7 trucuri pentru a ține departe păianjenii de patul dvs.

1. Curățați patul cât mai des

Cel mai simplu mod de a-i ține departe este să schimbați mai des lenjeria de pat. Păianjenii pot fi atrași de uleiuri, fire de păr sau celule de piele și pot să se „stabilească” în patul dvs. după ce ați dormit câteva zile în el.

2. Nu depozitați sub pat cutii sau orice alte lucruri

Lucrurile depozitate sub pat sunt un mediu perfect pentru păianjeni. Ei își fac un culcuș printre haine și apoi ajung foarte ușor în patul dvs. Dacă mențineți spațiul de sub pat curat, atunci aceste creaturi nu vor avea nici un loc unde să se adăpostească.

3. Pulverizați peste lenjerie cu uleiuri esențiale

Anumite mirosuri, în special cele puternice din uleiurile esențiale sunt respingătoare și toxice pentru păianjeni. Se recomandă să folosiți uleiuri de portocală, mentă, lămâie și lavandă. Amestecați câteva picături de aceste uleiuri într-o sticlă cu pulverizator și stropiți patul dvs. Astfel, veți preveni apariția păianjenilor și lenjeria va mirosi foarte plăcut.

4. Depărtați patul de perete

Dacă patul dvs. este lipit de perete sau se află chiar în colț, atunci păianjenii își vor face drum foarte ușor în patul dvs. printre crăpăturile de pe perete. Amplasați patul ceva mai departe de perete și asigurați-vă că nu se atinge de mobilă sau alte obiecte care pot atrage insectele.

5. Nu mâncați în pat

Chiar dacă este foarte confortabil să ronțăiți niște gustări în pat, păianjenii de asemenea se vor simți foarte bine ronțăind resturile. Mâncați la bucătărie.

6. Curățați lămpile și ventilatoarele

Păianjenii se pot coborî foarte ușor de pe plafon în patul dvs. Urcați pe o scăriță și curățați lămpile și ventilatoarele din dormitor de praf, murdărie și păianjeni.

7. Mențineți aerul uscat în cameră

Păianjenii și alte insecte se dezvoltă într-un mediu umed, deci încercați să uscați aerul din dormitor pentru a preveni apariția diferitelor insecte.

Dacă uneori mai aveți câte un musafir păianjen prin pat, aplicați în practică aceste trucuri și nu veți da nici o șansă păianjenilor să ajungă în patul dvs.

 

Sursa: Remedydaily.com