7 lucruri care distrug definitiv femeia din tine

Mulți cred că statutul de „femeie” este un element din garderobă. Ceva de genul sacoului. L-ați îmbrăcat și gata sunteți o adevărată doamnă, l-ați dezbrăcat și sunteți liberă. Acesta este șiretlicul, nu puteți fi în public o doamnă manierată, iar la bucătărie să beți bere cu halba. Este o identitate dublă.

O femeie adevărată trebuie să țină spatele drept până la moarte. Să fie plăcută și binevoitoare în relațiile cu ceilalți, să nu fie scandalagie, să aibă grijă de exteriorul său, de reputația și de manierele sale.

Dacă un astfel de comportament vă pare prea dificil, atunci renunțați la el. Însă ulterior să nu cereți ca alături de dvs. să fie niște bărbați adevărați.

Menționăm că orice bărbat dacă se află lângă o doamnă adevărată, se va purta de la sine ca un gentleman. O doamnă adevărată nu-și va permite vreodată să facă câteva lucruri.

1. Tatuajele

Anterior tatuajele se purtau pentru a dovedi apartenența la un anumit grup social: deținuți, marinari, soldați etc. În antichitate tatuajele aveau semnificație sacrală. Este de neînțeles cum un astfel de lucru mărunt a devenit o „boală” în masă. Acum tatuajele pot fi văzute la rebeli, libertini, cei care resping conservatismul, precum și valorile morale.

De aceea, tatuajele și inele nu sunt compatibile cu o „doamnă”.

Cei care poartă tatuaje, trebuie să se gândească cum vor arăta acestea peste 20-30 de ani când corpul va fi mai în vârstă.

2. Cerceii masivi în formă de cerc

Cerceii masivi deseori ne amintesc de cei țigănești. De asemenea, în anii 90 ei erau purtați de interprete ca Rihanna, Christina Aguilera, Bianchi, Shakira. Desigur, este clar că comportamentul lor nu ținea de cel al unei doamne.

3. Alcoolul

Să vă îmbătați, să sunați din senin fostul iubit, să mergeți cu prietenele într-un bar este un tablou neplăcut.

4. Lenjeria la vedere

Ideea nu constă în cât de stilat sau senzual arătați, dar în faptul că dvs. arătați lumii ceea ce trebuie să fie ascuns. Chiar și chipul femeii care poartă astfel lenjeria trădează interiorul său. Ele de obicei sunt vulgare și au un mesaj obscen.

5. Limbajul indecent

În general, limbajul vulgar are rădăcini păgâne și a fost mult timp interzis pentru simplii muritori. Un om simplu putea să-și dăuneze foarte mult prin „puterea” acestor cuvinte. Acestea pot fi un adevărat blestem. Acest limbaj acum este specific deținuților, infractorilor, alcoolicilor etc. Dacă o fată folosește un astfel de limbaj, își pierde deplin feminitatea.

6. Silicoanele

O adevărată doamnă nu are nevoie să-și mărească sânii, buzele sau fesele cu ajutorul silicoanelor. Ea simte limita între frumusețe și vulgaritate. Mărimea și frumusețea sunt noțiuni care nu au nici o legătură una cu alta.

7. Sprâncenele subțiri

În această categorie nu intră fetele cu sprâncene subțiri naturale. Vorbim despre femeile care intenționat își subțiază sprâncenele, își fac tatuaje sau își desenează sprâncene noi. Nu este nimic mai frumos decât niște sprâncene natural arcuite.

Dacă veți fi o femeie adevărată dvs. înșivă, atunci se vor schimba și cei din jurul dvs. Este o stare minunată atunci când sunteți feminină, naturală și binevoitoare. Dacă v-ați născut femeie, încă nu înseamnă că sunteți cu adevărat astfel. Trebuie să munciți pentru a fi o femeie cu adevărat.