7 idei geniale pentru bucătărie, pe care vei dori să le realizezi imediat

Indiferent cât de mare ar fi bucătăria, întotdeauna se va găsi ceva care nu va avea loc în dulap. Orice gospodină vrea ca bucătăria ei să fie frumoasă, stilată, curată, îngrijită și, desigur, confortabilă. Mulți dintre noi se confruntă cu diferite incomodități în timpul gătitului, însă puțini schimbă ceva.

Pentru toate acestea există soluții! În fiecare zi apar tot mai multe invenții care ne fac viața mai ușoară. Unii inventatori acordă atenție anume bucătăriei, deoarece aici femeile își petrec majoritatea timpului. Astăzi vă vom prezenta niște idei minunate care cu siguranță vă vor plăcea.

Idei de amenajare a bucătăriei

1. Tocătoare

Tocătoarele nu vor ocupa mult loc dacă le veți fixa chiar pe ușa dulapului. Este foarte comod.

2. Ustensile de bucătărie

Multe gospodine încearcă să ascundă ustensilele în lădițe, însă este destul de greu să găsești ceva în ele. Toate instrumentele vor fi foarte accesibile dacă veți fixa un panou perforat și veți puneți niște cuiere. Astfel, totul va fi la vedere.

3. Suporturi

Suntem siguri că majoritatea gospodinelor se simt inconfortabil, când încearcă să ia din dulap condimente sau cereale. Problema este că pachetele și sticlele sunt puse una după alta, iar pentru a le folosi, trebuie să scoateți aproape tot din dulap. Soluții există! Suportul care se învârte este o adevărată salvare pentru gospodine. Acum aveți acces liber la toate produsele.

4. Coș pentru capace

Cratițele nu ne ocupă mult loc, deoarece le punem una peste alta, iar capacele se pierd. De aceea, puneți capacele într-un coș suspendat de la hârtii pe care îl fixați pe ușa dulapului. Astfel ele vor fi mereu ordonate și la îndemână.

5. Dulapul de sub chiuvetă

Dacă păstrați produsele de curățare sub chiuvetă, acest truc este pentru dvs. Fixați o bară pe care veți agăța toate produsele chimice. Probabil nici nu veți folosi cârligele, deoarece veți agăța produsele direct de pulverizator.

6. Magneți

Magneții nu sunt doar decorativi, dar pot fi și utili. Montați, într-un loc comod, o placă de magnet pe care veți fixa cuțitele și borcanele cu capace din metal.

7. Masă de servit

Este un dispozitiv foarte comod și necesar, în special, pentru cei care au adesea oaspeți. Masa ocupă ceva spațiu din bucătărie, dar se merită cu siguranță. În loc să fugiți prin casă cu farfurii, tacâmuri, platouri, veți pune tot de ce aveți nevoie pe masă și veți merge în sufragerie sau în camera de zi. Puteți proceda la fel în cazul băuturilor și felurilor de mâncare.

Datorită acestor idei, bucătăria va fi mai ordonată, mai comodă și mai spațioasă!