7 idei despre cum să arătați la 35 de ani chiar mai bine decât la 25

Fiecare femeie, indiferent de vârsta pe care o are, vrea să arate mereu perfect.

Echipa noastră a pregătit, special pentru Dumneavoastră, câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru fără a comite erori.

1. Fusta și rochia-creion.

Acest model este unul foarte reușit deoarece vă va ajuta să păreți mai înaltă și mai suplă și vă va ascunde unele mici imperfecțiuni ale siluetei. Este mai bine să alegeți fuste cu talia înaltă cu o lungime până la nivelul genunchiului. Puteți alege orice culoare, excepție făcând doar nuanțele neon.

2. Pantaloni.

Pentru un look minunat sunt recomandate modelele de pantaloni simpli, cu un aspect elegant pe care să-i accesorizați cu o curea frumoasă.

3. Combinații diverse. 

Vă puteți reîmprospăta aspectul clasic cu nuanțe și imprimeuri vibrante, dar cu condiția să nu utilizați mai mult de 3 culori într-o singură ținută.

4. Culorile pastelate.

În acest caz este important să alegeți culorile potrivite, acordând o atenție deosebită nuanțelor pastelate precum bej, fildeș, maro, alb sau gri.

5. Tocuri comode.

Ați ascuns pantofii cu toc înalt și îi purtați doar de sărbători? Cumpărați-vă cel puțin o pereche de pantofi comozi, cu toc mediu, pe care să-i purtați mai des.

6. Accesorii stilate. 

Char dacă stilul clasic este destul de rigid, atunci când alegeți accesorii vă puteți da frâu liber imaginației. Puteți alege, spre exemplu, o pălărie frumoasă sau niște bijuterii originale care vă vor scoate din anonimat.

7. Haine la care ar fi bine să renunțați: 

— Fustele scurte.

— Decolteul adânc.

— Îmbrăcămintea în stil lenjerie.

— Tricouri cu imprimeuri adolescentine.

— Hainele prea largi.