7 greșeli vestimentare de bază pe care femeile continuă să le comită

Viața de zi cu zi înseamnă haine comode și simple. Fiind însă în căutarea eternă a comodității, femeile uită uneori de aspectul lor.

Echipa noastră a analizat 7 dintre cele mai frecvente greșeli pe care le comit destul de multe femei.

1. Blugi prea scurți.

Evitați blugii sau pantalonii prea scurți deoarece veți încălca proporțiile siluetei, iar picioarele vor părea mai scurte. Alegeți modele până la glezne și veți arăta perfect.

2. Botine cu platformă.

Aceste modele au rămas în trecut. Stiliștii ne recomandă modele fără tocuri, comode și frumoase.

3. Snood.

Acest model a rămas și el în trecut. O alternativă este fularul clasic de cașmir, lână merinos sau alpaca.

4. Tocuri înalte.

În urmă cu aproximativ zece ani, aproape fiecare fashionistă purta încălțăminte cu toc înalt, indiferent de anotimp. Din fericire stiliștii sunt, la momentul actual, îpotriva acestora.

Înlocuiți modelele incomode cu unele practice și comode, precum o pereche de cizme pe talpă joasă sau niște pantofi oxford.

5. Căciulă prea subțire.

Renunțați la aceste modele de căciuli, care sunt demodate și vă fac silueta disproporționată. Vă recomandăm să alegeți o căciulă beanie tricotată, o bentiță de lână sau o pălărie de fetru.

6. Lipsa colanților.

De îndată ce se încălzește, unele fashionistele apar fără colanți. Dar trebuie să știți că în sezonul rece arătăm destul de ridicol fără colanți. Optați pentru cei de culoarea pielii sau negri și veți arăta minunat.

7. Cardigan demodat.

Evitați modelele voluminoase și colorate și optați, în schimb, pentru modelele care sunt acum în tendințe, supradimensionate și lungi sau midi, de culoare albastră sau roșie sau bej, gri și maro întunecat.