7 greșeli inadmisibile pe care le facem când purtăm fuste

Fustele sunt cele mai elegante piese vestimentare din garderoba unei femei. Însă multe doamne comit greșeli inadmisibile atunci când poartă fuste, fapt care le strică stilul. Iată ce nu trebuie să faceți atunci când purtați fustă:

  1. Lenjeria de corp potrivită

Nu este corect să purtați lenjerie de corp albă sub fuste albe sau colorate. Lenjeria albă îmbrăcată sub o fustă de culoare deschisă deseori este vizibilă. Corect ar fi să alegeți lenjeria de corp de culoarea pielii. Și mai bine ar fi dacă chiloții nu vor avea cusături.

  1. Calitatea țesăturii

Alegeți fusta confecționată din material de calitate, aceasta va camufla perfect micile imperfecțiuni ale siluetei. Renunțați la țesăturile transparente.

  1. Top nepotrivit

O regulă de bază: cu cât este mai voluminoasă fusta, cu atât mai simplu și mai minimalist trebuie să fie topul. Fusta mini presupune ca partea de sus a corpului să fie maximal acoperită. Purtată cu decolteuri exagerate și bluze seducătoare, fusta mini vă va transforma dintr-o doamnă elegantă în una de moravuri ușoare.

  1. Fusta și încălțămintea

În relația fustă-tocuri există o simplă regulă: cu cât este mai scurtă fusta, cu atât tocul trebuie să fie mai mic și cu cât  fusta este mai lungă, cu atât tocul este mai înalt. Trebuie să porniți nu de la încălțăminte și înălțimea tocurilor, ci de la fustă și lungimea ei.

  1. Lungimea potrivită

Dacă sunteți înaltă atunci lungimea fustei din garderoba dvs. trebuie să fie până la genunchi sau puțin mai sus de genunchi. În niciun caz – fustă mini, deoarece aceasta doar va alungi picioarele care și așa sunt lungi.

  1. Fustă în funcție de eveniment

Dress code-ul cere o fustă cu o croială clasică și în culori neutre. Sunt potrivite modelele creion, midi, mini și altele. Pentru ieșirile în oraș țesăturile, croielile și culorile sunt de o diversitate mare.

  1. Însă înainte de toate contează cum vă simțiți în fusta pe care ați ales-o să o purtați, dacă vă simțiți confortabil și arătați bine în ea indiferent de standardele impuse.