7 fuste pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în garderoba sa

Fusta este o piesă vestimentară feminină, romantică și elegantă. Fusta se găsește în garderoba fiecărei femei. Există foarte multe modele de fuste, iar designerii cu încetează să le creeze. De asemenea, fustele pot fi îmbrăcate practic pentru orice ocazie. În acest articol vă propunem 7 modele de fuste care au specificul său și care trebuie să fie în garderoba dvs.

Fusta plisată

Fusta plisată a revenit în modă. Acest model de fustă arată foarte bine practic pe orice siluetă. Mai mult, ca prin minune aceasta poate scădea kilogramele în plus și poate să le adauge când trebuie.

Fusta creion

Fusta creion este necesară nu doar angajatelor în oficiu, dar și unei femei moderne. Nu trebuie neapărat să o cumpărați de culoare neagră și de un model clasic. Ea poate fi de un verde închis sau albastru cu șliț în față. O astfel de fustă alungește silueta, iar bărbații o consideră cea mai senzuală piesă vestimentară din garderoba unei femei.

Fusta denim

Fusta de blugi este în tendințe și trebuie neapărat să o aveți în garderobă. Ea poate fi de culoarea „tradiționalului” albastru denim și fără multe ornamente. Vă rămâne doar să alegeți modelul potrivit pentru silueta dvs.

Fusta new look

New-look este sinonimul feminității, de aceea trebuie să cumpărați atât o rochie de acest tip, cât și o fustă. O veți putea purta în ținute clasice stricte (cu bluze, cămăși și malete), precum și în ținute mai libere (cu tricouri sau topuri).

Fusta midi

Midi, mai este numită lungimea franceză, se potrivește fiecărei femei indiferent de statură, greutate și forma picioarelor. Nici o altă lungime nu poate sublinia atât de bine picioarele. Fustele midi stilate se combină perfect și cu pantofi cu toc și cu talpă joasă, plus se potrivesc pentru orice ocazie.

Fusta parte peste parte

Fusta parte peste parte alungește foarte bine silueta, arată jucăuș și feminin. Dacă o veți îmbrăca cel puțin o dată, veți deveni adepta acesteia. Mai mult, acest model poate fi ales atât pentru fustele de vară, cât și pentru cele de iarnă.

Fusta din piele

Ea poate fi atât din piele naturală, cât și din artificială, dar trebuie să arată ca naturală. Este senzuală, alungește silueta și orice ținută o transformă în una modernă. Important nu purtați modele prea scurte și strâmte, ele arată vulgar. Fusta creion din piele, fusta plisată din piele sau fusta new look din piele sunt o alegere excelentă.