7 coafuri masculine după care femeile sunt înnebunite!

Nici măcar îmbrăcămintea la modă nu-l va scuti de critici pe un bărbat dacă nu are o tunsoare potrivită și în vogă. În schimb, tinerii simpatici și bărbații impozanți cu înfățișare aristocratică și șuvițe blonde atrag întotdeauna privirile asupra lor, chiar dacă poartă blugi și tricou. Ce tunsori masculine plac fetelor și femeilor și ce anume îi face pe bărbați să arate extrem de atractiv?

1. Pompadour

Această tunsoare nu este o noutate, fiind purtată încă în secolul al XVIII-lea, ca mai apoi să revină în modă în anii 5o, devenind populară datorită faptului că a fost purtată de însuși Elvis Presley. Și în prezent, pompadour cucerește inimile femeilor.

Pentru această freză, părul din părțile laterale se tunde scurt, iar părul din creștet se lasă relativ lung. Pentru aranjare, părul se piaptănă dintre frunte în spate. Este o tunsoare stilată, fiind apreciată și de staruri precum Justin Timberlake și Justin Biber.

2. Undercut

Această tunsoare masculină nu își pierde din popularitate, fiind asemănătoare cu pompadour, dar diferențiindu-se prin lungimea părului. În creștet, părul este lung, iar în părțile laterale acesta este tuns foarte scurt. Părul de la ceafă este ras complet. Undercut oferă o mare varietate când vine vorba de aranjare, întrucât poate fi pieptănat fie în una din părți, fie drept în față. Brad Pitt, David Beckham și mulți alți bărbați celebri sunt adepți ai acestei tunsori.

3. Coc în varianta masculină

Cocul a încetat să fie un mod de aranjare a părului doar pentru femei, a devenit repede preferat și de bărbați. Pentru o freză mai dură e necesar ca părul să fie relativ lung, motiv pentru care sunt puțini bărbații care așteptă să-l crească lung și pot suporta întrebările celor din jur, de genul ”când te tunzi?” Dacă, totuși, îți este pe plac acest coc, atunci poți aștepta fără probleme.

4. Top knot

Această tunsoare este o combinație dintre cocul masculin și tunsoarea undercut și arată destul de îndrăzneț. Stilul neobișnuit și aranjarea extravagantă atrage întotdeauna atenția celor din jur. Părul prins în coadă la spate și tâmplele rase au un farmec aparte. Top knot îi conferă bărbatului un aer hotărât și atrage femeile asemeni unui magnet. Este o tunsoare adoptată de mulți bărbați stilați, inclusiv, bărbați celebri.

5. Cărarea pe-o parte

Tunsorile în stil conservator se dovedesc uneori a fi alegerea optimă, care accentuează punctele forte. O cărarea pieptănată impecabil pe o parte arată foarte elegant, iar, la dorință, partea opusă poate fi tunsă foarte scurt pentru a o scoate în evidență. Iar pentru un plus de volum se poate recurge la o tunsoare cascadă. Este o freză perfectă pentru orice stil și este adoptată de bărbații de diferite vârste.

6. Tunsoare rebelă

Părul rebel conferă senzualitate, însă o tunsoare atât de naturală necesită și ea vizite sistematice la stilist. Iar, deseori, o tunsoare aparent simplă cum este aceasta, necesită mult mai mult timp pentru realizare, dovedindu-se deloc simplă. Chiar și tunsoarea undercut este mai simplă. O imagine reprezentativă a acestei tunsori este Robert Pattinson.

7. Bucle neastâmpărate

Creții nu trebuie mereu tunși foarte scurt, întrucât o tunsoare romantică se potrivește și multor bărbați. De ce plac buclele atât de mult femeilor? Răspunsul e simplu – să te joci cu mâinile în asemenea podoabă capilară este o adevărată plăcere! Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe personajul John Snow într-un serial popular, a demonstrat că buclele neastâmpărate se potrivesc de minune cu imaginea unui bărbat.

În ultima vreme, există tendința ca tunsoarea și pilozitatea facială a bărbatului să fie percepute ca un tot întreg, iar reprezentarea bărbatului ras și cu fața netedă pare a fi dată demult uitării.