7 filme romantice pe care le veți ține minte pentru mult timp! O alegere minunată!

Doriți să petreceți o seară romantică cu jumătatea dvs. și să vizionați un film bun, atunci atrageți atenție la colecția de 7 filme extraordinare pe care am creat-o special pentru dvs. Fiecare film vă va fascina din primele clipe și vă vor ține în suspans până la ultima clipă. Sentimentele profunde, sinceritatea, lacrimile și pasiunea sunt bine cunoscute pentru fiecare dintre noi. Această selecție de filme va umple seara dvs. cu dragoste, cu note ușoare de tristețe datorită cărora veți vrea să strângeți în brațe mai tare persoana iubită.

Filmul Perdona si te llamo amor, 2014

Acest film este povestea unui bărbat de succes de 37 de ani, director al unei agenții de creație și a unei studente răsfățate de 17 ani. Două persoane care își pierd controlul din cauza avalanșei de sentimente și depășesc diferența de vârstă de 20 de ani. Va putea oare adevărata dragoste și pasiune să treacă peste toate obstacolele vieții reale? Veți îndrăgi acest film din primele clipe și veți dori să revedeți aceste personaje atât de simple și de atrăgătoare.

Filmul Dear John, 2010

Acest film ne povestește despre întâlnirea pe plajă a unui tânăr militar și a unei fete care a venit în vacanță. Două săptămâni de dragoste se încheie cu promisiuni frumoase și cu jurăminte de dragoste. Scrisorile lui Savannah sunt un suflu de aer proaspăt pentru soldatul John. Ei se apropie de momentul viitoarei întâlniri. Tragedia din 11 septembrie 2001 îl impune pe tânăr să ia o decizie importantă, acea de a-și prelungi termenul slujbei. Îl va putea aștepta Savannah, cât este de puternică este jurământul ei de pe plajă? Filmul este plin de sinceritate, de sentimente adevărate pe care le veți trăi împreună cu protagoniștii.

Filmul Last Night, 2009

Filmul Last Night vă va părea foarte cunoscut, deoarece nu doar protagoniștii, Joanna și Michael, trebuie să ia o decizie importantă, dar și fiecare dintre noi care va fi în această situație. O singură noapte poate schimba gândurile, dorințele și scopurile. O alegere deloc ușoară, între o pasiune mai veche și familie, îi revine lui Joanna. Soțul ei trebuie să înțeleagă ce este mai important pentru ea – plăcerea de moment sau stabilitatea. Soarta a doi oameni depinde de un singur gând, de o singură decizie și de o singură noapte. Veți fi plini de emoții împreună cu Michael și Joanna până veți afla care a fost decizia fiecăruia.

Filmul The Choice, 2016

Acest film a reușit deja să cucerească milioane de telespectatori. O poveste simplă, foarte cunoscută despre cum un singur cuvânt, o acțiune și o alegere determină viața de mai departe a îndrăgostiților. Încercările prin care trebuie să treacă burlacul Travis și modesta tânără Gaby vă vor fascina din prima clipă. Veți fi intrigat să aflați care va fi alegerea și care este finalul filmului.

Filmul Deep Blue Sea, 2011

Filmul The Deep Blue Sea deschide ușile unei căsnicii dintre un bărbat mai în vârstă și o femeie tânără. Căsătoria lor decurge liniștit, ea se scaldă în dragostea soțului, ea răsplătindu-l cu respect. Într-un moment această liniște este întreruptă de pasiunea pentru un alt bărbat. Lui Hester acesta îi pare ideal. Ea distruge căsnicia și alege fericirea care o atrage. Sunt la fel de pasionale și sincere sentimentele alesului ei? Filmul ne îndeamnă să medităm despre ce este fericirea, deoarece pentru fiecare este absolut diferită.

Filmul Suite Française, 2014

Suite Française vă va duce în Franța ocupată de trupele germane. Frica și coșmarul războiului nu au ucis în eroina principală credința în frumos și dragoste. Ea i-a permis cu ușurință soțului pe care nu-l iubea să plece la război, rămânând împreună cu soacra ei în orașul natal. Soarta o întâlnește cu un ofițer german care nu pare să fie dușmanul ei, se pare că îi este iubit, un bărbat atât de dorit. Vor putea oare iubiții să reziste greutăților războiului, fără a ceda în fața realității crunte. Muzica va spune întregul adevăr, care le-a și făcut cunoștință.

Filmul The Best of Me, 2014

Acest film ne vorbește despre povestea de dragoste a doi adolescenți care constrânși de circumstanțe au trebuit să se despartă. După 20 de ani, femeia și bărbatul care sincer se iubeau, se întâlnesc din nou în orașul lor natal și își dau seama că dragostea lor încă trăiește. O întâlnire emoționantă, gingășie și îndoială. Acest film vă face să vă gândiți și să nu pierdeți singura șansă de a fi fericit alături de persoana iubită.

Priviți filme de calitate, savurați plăcerea de a fi alături de persoana iubită și dăruiți-vă unul altuia!