7 femei care se află în spatele faimei și succesului unor bărbați celebri

Mame, soții, surori – toate au jucat sau joacă un rol important în soarta bărbaților apropiați. Cei mai de succes oameni din lume, precum Elon Musk și Jeff Bezos, nu ezită să transmită cuvintele lor de recunoștință celor mai dragi femei din viața lor, pentru că fără ele soarta lor ar fi putut fi cu totul diferită.

Elon Musk și May Musk.

Maye Musk este mama unuia dintre cei mai de succes bărbați ai timpului nostru, Elon Musk. Maye spune că, pe când fiul ei avea 3 ani, știa deja că va fi un geniu. Era îngrijorată de un sigur lucru: își va putea folosi talentul pentru a face ceva cu adevărat remarcabil? „De aceea am investit în el de la început ”, spune ea.

La 31 de ani Maye era o mamă singură, cu 3 copii, iar prioritatea ei era să le ofere șansa unui viitor bun. Femeia și-a deschis propria afacere și a lucrat foarte mult.

Maye spune că i-a învățat pe copii să fie independenți, amabili, cinstiți și politicoși, să lucreze din greu și să facă fapte bune. Nu le-a verificat temele pentru că aceasta era responsabilitatea lor. Nu le-a spus niciodată ce să învețe: „Oamenii mă întreabă deseori cum am crescut astfel de copii de succes. A funcționat pentru că i-am lăsat să-și urmeze interesele.

Și încă un lucru important: Maye nu și-a răsfățat copiii, ei nu au avut ocazia să se obișnuiască cu luxul.

Mark Zuckerberg și Karen Kempner.

Karen Kempner (în dreapta în fotografie) este mama lui Mark. De profesie este psihiatru, dar a trebuit să renunțe la cariera sa, deoarece a decis să se dedice în întregime îngrijirii copiilor și să lucreze ca manager de birou pentru soțul ei.

Edward Zuckerberg, tatăl lui Mark, a povestit într-un interviu: „Soția mea este o super femeie. Ea reușește să lucreze și să fie acasă în același timp”.

Mark a recunoscut că mama sa i-a oferit toate instrumentele necesare pentru a obține succesul: „Vreau ca lumea să știe că sunt foarte mândru de mama mea”.

Cristiano Ronaldo și Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Cristiano Ronaldo s-a născut într-o familie mai puțin avută. Mama sa, Maria Dolores, a lucrat bucătăreasă la școală. În ciuda vremurilor dificile, ea i-a fost mereu alături și continuă să-și susțină necondiționat fiul.

Maria a jucat un rol esențial în dezvoltarea lui Ronaldo. Pe când el avea 14 ani, ea a decis să concentreze pe cariera fiului său. Maria a crezut în fiul său, iar el nu a dezamăgit-o, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver.

Deși Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver sunt divorțați, mențin o relație bună. Au fost căsătoriți timp de 25 de ani și Arnold îi este foarte recunoscător Mariei pentru fericirea pe care i-a adus-o și pentru sprijinul său: „Este o femeie extraordinară și o mamă uimitoare!”

Actorul nu a ezitat să spună că Mary este iubirea vieții sale și le dă sfaturi și altora despre cum să păstreze o astfel de comoară: „Nu faceți greșeli” .

Keanu Reeves și Patricia Taylor.

Keanu are o legătură specială cu mama sa, Patricia Taylor. Când au apărut împreună pe covorul roșu în 2020, arătau ca niște prieteni.

Patricia apare rar în public, rămânând adesea în culise, dar Keanu a ținut un discurs de mulțumire în onoarea lansării „John Wick”, din care s-a putut înțelege că mama sa a jucat un rol imens în cariera sa: „Am întrebat-o când aveam 15 ani: „Este bine să devin actor?” Ea mi-a răspuns: „Fă ce vrei, dragul meu”.

Leonardo DiCaprio și Irmelin Indenbirken.

„Mama mea este uimitoare” – așa spune Leonardo DiCaprio despre mama sa Irmelin Indenbirken. Actorul îi este recunoscător pentru cariera sa de succes și apare adesea alături de mama sa la ceremonii. „Am crescut într-un district foarte periculos din East Los Angeles. Această femeie avea nevoie de 3 ore pe zi ca să mă conducă la școală și să-mi arate că există alte posibilități”, a spus el.

Irmelin era mamă singură și a avut o viață destul de grea. Este fiica unui emigrant rus și a venit în Statele Unite când era adolescentă. Leonardo mărturisește: „Când văd cea mai veche fotografie a mamei mele, făcută în copilăria ei, mă emoționez până la lacrimi”.

Jeff Bezos și Jacqueline Bezos.

Jeff Bezos este fondatorul Amazon și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Și, cel mai probabil, nu ar fi fost așa, dacă mama lui, Jacqueline Bezos, nu ar fi fost o femeie atât de puternică. „Mama mea Jackie m-a născut când avea 17 ani și învăța la liceu în Albuquerque, New Mexico. I-a fost foarte dificil”, spune Jeff.

În ciuda tuturor acestor dificultăți, ea a crescut un fiu minunat, care acum o tratează ca pe o regină.