7 femei care au renunțat la părul lung și a fost o decizie destul de bună

O dată la câteva luni, uitându-ne în oglindă, simțim nevoia unei altfel de imagini. Vrem să vedem un chip mai tânăr, mai odihnit, mai vesel, încadrat de o coafură căreia nu avem ce să-i reproșăm. Ce e de făcut? O schimbare de look este mereu bine-venită.

Părul este, de regulă, primul spre care ne îndreptăm atenția în asemenea cazuri. Dacă analizăm lucrurile în profunzime, atunci părul nostru (structura lui, aspectul, culoarea, lungimea) este un mijloc de auto-exprimare și un mesaj pe care femeia îl transmite celor din jur.

Coafura este foarte importantă pentru imaginea noastră, pentru că aceasta ne oferă atâtea posibilități de a ne juca fie cu lungimile, fie cu nuanțele. Însă înainte de a trece de la lung la foarte scurt, din dorința unei schimbări radicale, trebuie să luăm în considerare și recomandarea hairstylistului nostru: este posibil ca noua tunsoare să ne vină foarte bine sau dimpotrivă.

În același timp o schimbare cardinală a imaginii noastre indică faptul că așteptăm schimbări în sfera personală, socială și profesională. Și, cel mai adesea, este asociată cu etape importante de viața noastră.

1. 

Schimbările radicale, de la părul foarte lung la scurt îi lasă, de obicei, fără cuvinte pe cei din jur. Vă propunem, în continuare, câteva schimbări de look care ne-au impresionat foarte mult!

2. 

3.

4.

5.

6.

7.

Merită, din când în când, să ne facem curaj pentru a ne schimba radical look-ul, mai ales după ce ați purtat mai mulți ani la rând același tip de tunsoare.

Nu este ușor să renunțați la tunsoarea care știți că v-a stat bine atât de mult timp, în condițiile în care un look nou, total diferit, poate fi destul de riscant. Știm că sunteți curajoase și veți dori să încercați ceva nou, niște tunsori super cool și trendy.