7 dintre cele mai la modă culori pe care ar trebui să le ai în garderoba ta în această toamnă!

Venirea toamnei nu este un motiv de tristețe! Aduceți în viața voastră niște culori impresionante, care să poată acoperi impresia vremii posomorâte. Partea bună a acestei perioade a anului este că ea le permite femeilor să își manifeste mai mul ca oricând propriul stil și rafinament. Iată 7 culori la modă în această toamnă!

1. Un verde-albăstriu închis consistent

Această culoare foarte nobilă și luxoasă îi va conferi oricărei doamne și domnișoare un farmec și o eleganță specială. Optați pentru stofe grele și dense, care să sublinieze cât mai reușit profunzimea acestei culori.

2. Roz gingaș

Pudră, trandafiriu deschis sau roz perlat – iată cele mai gingașe și actuale nuanțe de roz. Această culoare vă va umple de feminitate și eleganță și poate fi asortată cu alb, negru sau bordo.

3. Albastru închis consistent

Aceasta e o culoare perfectă atât pentru hainele călduroase, cât și pentru o rochie sau bluză. Albastrul consistent este alegerea femeilor stilate și elegante și arată foarte bine alături de alb, oranj sau negru.

4. Bordo consistent

O altă culoare mai puțin obișnuită populară în acest sezon este bordo. De fapt puteți alege orice nuanțe de bordo, dar cele consistente vor avea cel mai puternic efect.

5. Oranj explozibil

O culoare stridentă și foarte potrivită pentru toamnă, care îți poate ridica dispoziția și atrage privirile celor din jur. Poate fi asortată cu negru, crem, alb sau, mai original, cu bordo.

6. Purpuriu

Din punct de vedere cromatic această culoare reprezintă un amestec de albastru și roșu. Accesoriile purpurii sunt deosebit de actuale în acest sezon: gentuțe, eșarfe, mănuși ș.a.

7. Ultramarin

Aceasta e o nuanță stridentă și foarte consistentă de albastru, care se combină perfect cu culorile clasice: alb, negru, bej, dar și cu galben sau oranj. Acest universalism face din ultramarin o culoare perfectă atât pentru lucru la birou, cât și pentru evenimente speciale.