7 culori superbe ale toamnei pe care trebuie să le ai în garderoba ta

Toamna și-a intrat în drepturi deplin. Acum este momentul să schimbăm și garderoba sau să o completăm cu unele piese conform tendințelor modei. Deși toamna deseori este asociată cu nuanțe de culori închise, moda acestui sezon vă propune 7 culori deschise și vesele.

Albastru-verde închis

Culorile plăcute, scumpe, elegante vor bucura orice fashion-istă. Alegeți țesăturile grele, care cad pentru a sublinia profunzimea culorii.

Roz perlă

Culoarea roz gingaș este întruchiparea feminității. Combinați-o cu alb, bordo, negru și chiar verde închis. Dacă veți alege această culoare, veți sublinia eleganța și rafinamentul dvs.

Albastru aristocrat

Blana, pielea și pielea întoarsă arată foarte luxos dacă sunt de un albastru închis. Veți câștiga mult dacă veți alege o jachetă sau o blană în această culoare împărătească. Această culoare se combină cel mai bine cu alb, portocaliu și negru.

Bordo

Această nuanță de bordo mai poartă și denumirea de: marsala, de vin, burgundy. Țineți minte că această culoare este universală. Veți arătat extraordinar atât la oficiu, cât și la o întâlnire romantică.

Toate nuanțele de portocaliu

Probabil, nu vom exagera dacă vom spune că toate nuanțele de portocaliu – de la portocală la chihlimbar – sunt un must have al acestui sezon. Combinați portocaliul cu negru, alb și crem. Fiți irezistibilă în acestă toamnă.

Mov și purpuriu

În acest an movul este trecut ușor-ușor pe planul doi în industria modei. Cel mai bine poate fi asortat cu nuanțele din acest sezon (de exemplu, albastru-închis) sau puteți alege accesorii mov (genți, eșarfe, căciuli).

Albastru electric

Nuanțele de electric și ultramarin sunt în top în acest sezon. Intense, vii, rezistente atrag privirile tuturor. Este imposibil să nu observi vreo fată dacă poartă haine de această culoare.

Fiți la înălțime!