7 cele mai incomode haine ale sezonului de care nu mi-e milă să scap

Moderne? Da. Sunt oare comode? Nu este de mirare dacă veți vedea că unele modele se prăfuiesc pe rafturile magazinelor. Sunt moderne, dar incomode. Evitați să cumpărați hainele din lista de mai jos. Optați pentru confort, iar nu pentru tendințele modei.

Pantaloni cu corset

Veți obosi să legați șireturile și să încheiați fermoarele sau nasturii, deja în cabina de probă. Dar ce se va întâmpla dacă veți avea nevoie să mergeți de câteva ori pe zi la baie? Este binevenit să renunțați la un astfel de model de pantaloni. Este un prea mare chin pentru a fi la modă.

Salopetă cu legături

Salopeta, ea însăși, este o piesă vestimentară care este destul de incomodă pentru fiecare zi. Însă dacă modelul mai are și legături la spate, atunci procesul de îmbrăcare/dezbrăcare va fi destul de anevoios.

Încălțăminte transparentă

Cu siguranță această încălțăminte nu a fost creată pentru comoditate: plasticul nu este prea elastic și poate face bătături. Totodată, este destul de dificil de găsit o pereche de ciorapi potriviți pentru aceasta.

Bluze pe elastic cu umerii dezgoliți

Rochiile și topurile pe elastic cu umerii dezgoliți sunt destul de dificil de purtat, deoarece se ridică mereu în sus. Iar purtarea genții pe umăr este la fel de anevoioasă.

Top cu volane

Într-o bluză cu volane este destul de incomod să vă mișcați, iar dacă vă va fi frig, atunci va fi și mai greu de îmbrăcat.

Pantaloni cu șireturi laterale

Pantalonii care au pe partea laterală șiret se îmbracă cam greu, însă ce este de făcut lenjeria intimă. Da, există modele create pentru vedetele care defilează pe podium, dar noi suntem în viața reală…

Încălțăminte decupată fără toc 

Această încălțăminte este destul de largă (fie cu toc, fie fără toc) și incomodă de purtat. Dacă nu sunteți atenți când mergeți, puteți să pierdeți un papuc. Există și modele comode, însă noi totuși vă recomandăm să nu cumpărați astfel de încălțăminte, deoarece puteți să-i pierdeți în timpul unei plimbări.