7 cele mai frecvente erori de ținută pe care le fac doamnele de 50-60 ani

Erorile stilistice sunt comise de fiecare femeie modernă nonconservatoare. În cazul femeilor de vârstă respectabilă, aceste greșeli sunt mult mai evidente. De aceea vom vorbi despre ce nu trebuie să poarte doamnele de 50-60 ani. Am întocmit o listă a celor mai frecvente erori vestimentare pentru a le analiza împreună, astfel încât să nu le mai repetați. Sunt prezentate în ordine descrescătoare:

Locul 7. Ținute cu multe straturi

Fiecare strat suplimentar de haină îngreunează aspectul, iar în cazul doamnelor de 50-60 de ani chiar complică imaginea. Mai ales dacă haina este din țesătură groasă. Minimalismul este important, reduceți hainele doar la setul „top+sacou” sau „bluză+cardigan”.

Seturile din 3-4 piese nu mai sunt actuale. Dacă vă reînnoiți garderoba de toamnă-iarnă optați pentru hainele mai călduroase, astfel încât să renunțați la mai multe rânduri de haine.

Locul 6. Atenție la textură

Texturile foarte complicate și reliefate dau un plus de volum. Doamnele peste 50-60 trebuie să renunțe la hainele tricotate din ață groasă sau piesele vestimentare cu elemente decorative masive. Mătasea și satinul lucios la fel nu sunt o opțiune bună. Hainele din piele trebuie selectate și asortate cu mare grijă. Ar fi bine să renunțe complet la hainele din piele. O fustă din piele mat sau un sacou este tot ce își pot permite.

Locul 5. Design extravagant al hainelor și accesoriilor

Designerii se întrec deseori în originalitate, descoperă croieli și decoruri noi. Însă nu toate tendințele noi sunt potrivite unei doamne veritabile 50+. Hainele cu pene, aplicații, rochiile și fustele cu poale asimetrice, mânicile voluminoase trebuie excluse din garderobă.

Locul 4. Abundență de culori și imprimeuri

Opțiunea perfectă pentru o doamnă de 50-60 de ani este prezența a 2-3 nuanțe cromatice. Adică setul poate să conține un albastru deschis și un ultramarin ambele fiind niște nuanțe ale albastrului. Imprimeurile diferite trebuie excluse. Deși carourile de mărimi diferite, dar într-o gamă cromatică apropiată sunt binevenite

Locul 3. Haine strâmte și montate pe corp

Hainele prea strâmte arată provocator. Eleganța și rafinamentul nu sunt compatibile cu hainele strâmte. De aceea este corect să purtați haine semilying care accentuează talia.

Locul 2. Haine din garderoba fiicei sau a nepoatei

Există o mulțime de stiluri vestimentare specifice domnișoarelor sub 20 de ani: gotic, rock, punk, Lolita. Hainele în acest stil creează un aspect comic pentru o doamnă de 50 de ani. Hainele sport, la fel nu contribuie deloc la crearea unei imagini elegante și rafinate. Renunțați la hanorace și alte haine sport.

Locul 1. Piele dezgolită

Corpul dezgolit în cazul doamnelor de 50-60 de ani este o vulgaritate. Decolteul prea mare sau spatele dezgolit, fustele scurte, pantalonii scurți, țesăturile transparente – nu vor crea niciodată o impresie favorabilă despre dvs.

Chiar dacă par banale aceste erori sunt comise de majoritatea femeilor, care tind să pară îndrăznețe, moderne, deosebite.

Sperăm că aceste erori nu le veți comite niciodată, iar aspectul dvs. va fi perfect.