7 articole vestimentare în care femeile arată ridicol în transportul în comun

Unele femei apar, uneori, în transportul public, îmbrăcate destul de ridicol. Atrăgând atenția celor din jur, ajung apoi pe rețelele de socializare.

Pentru a nu nimeri în asemenea situații, vă propunem să vedeți care sunt cele 7 articole vestimentare în care nu se recomandă să apăreți în transportul public.

1. Blănurile naturale.

Pe lângă faptul că blana se va uza în transportul aglomerat, riscați să păreți ridicole. Alegeți haine comode și practice și vă veți simți mult mai bine.

2. Geantă scumpă.

Ați economisit mai mult timp pentru a vă cumpăra o geantă scumpă? Nu vă grăbiți să o luați în transportul public deoarece riscați să o uzați. Cea mai bună opțiune este să optați pentru o geantă mai ieftină, din piele ecologică.

3. Rochie elegantă.

Întârziați la un eveniment important și vă gândiți să faceți un pas îndrăzneț să mergeți în transportul public? Renunțați mai bine la această idee, deoarece, pe lângă faptul că veți arăta straniu, vă puteți deteriora hainele.

4. Tocurile foarte înalte.

Evitați tocurile prea înalte deoarece nu sunt comode pentru a fi purtate în fiecare zi. Optați pentru încălțăminte pe talpă joasă sau cu toc mediu în care vă veți simți mult mai bine.

5. Pantalonii de tip Palazzo.

Optând pentru acest model de pantaloni, riscați fie să-i murdăriți ori să-i rupeți chiar în timp ce călătoriți în transportul public. Alegeți o pereche de pantaloni drepți sau blugi în care vă veți simți mult mai bine.

6. Rucsac voluminos.

Acestea sunt foarte incomode atunci când mergeți în transportul public. Soluția perfectă ar fi un rucsac mic sau o geantă crossbody.

7. Fustă din atlas.

Nu purtați în transportul public haine foarte fine, deoarece riscați să le rupeți.