7 articole vestimentare cu care ne-am obișnuit, dar pe care străinii nu le vor purta niciodată

În ultima vreme călătoriile au devenit un lucru obișnuit al vieții moderne. Turiștii reușesc să ajungă în cele mai inaccesibile locuri de pe planetă, iar persoanele care arată diferit de localnici nu mai suprind deja pe nimeni. Cu toate acestea, merită să cunoașteți și să respectați regulile țării în care doriți să călătoriți, pentru a nu nimeri în situații jenante.

Am colectat, special pentru Dumneavoastră, cele mai interesante reguli ce țin de aspect.

1. Anglia: haine cu simboluri sportive.

Dacă sunteți un fan al unui club de fotbal englez, nu este cazul să demonstrați acest lucru în timpul călătoriei. Anglia este renumită nu numai pentru fotbal, dar și pentru fanii săi agresivi cu care ați putea intra în conflict.

Pe lângă aceasta ar fi bine să renunțați la gecile sport și la adidași albi atunci când vă plimbați prin oraș, deoarece nu sunt potrivite pentru a vizita muzee și galerii. Hainele și încălțămintea comodă nu se limitează la stilul sport.

2. Grecia: tocuri înalte.

Autoritățile elene au luat o serie de măsuri pentru protecția monumentelor istorice, una dintre care ar fi ca femeile să nu poarte pantofi cu tocuri care, pe lângă faptul că sunt incomozi, pot aduce daune monumentelor.

3. Capri: saboți și șlapi.

În 1960 administrația locală a decis că saboții și șlapii sunt zgomotoși, de aceea au fost interziși. Și în Parcul Național Cinque Terre (Liguria, Italia) papucii sunt interziși deoarece este periculos să urce în munți în asemenea încălțăminte.

4. Belgia: culorile aprinse.

Belgienii poartă îmbrăcăminte discretă, de obicei întunecată la culoare. Ei preferă hainele comode și practice. În orașele mari, desigur, putem vedea oameni îmbrăcați diferit, dar în orașele și satele mici această regulă este foarte actuală.

5. Spania: să arătați ca un turist.

Spania este cunoscută nu numai pentru arhitectura sa unică, stațiunile balneare și jambonul delicios, dar și pentru hoții de buzunar, care recunosc foarte ușor turiștii. De aceea este bine să nu vă evidențiați din mulțime.

O altă recomandare ar fi să vă amintiți despre faptul că Spania este o țară catolică și ar fi bine să evitați rochiile prea decoltate sau prea scurte.

6. Barcelona, ​​Mallorca și Ibiza: hainele pentru plajă.

Dacă veți purta asemenea haine pe stradă, riscați să plătiți în jur de 500 de euro amendă.

7. Franța: pantaloni scurți sau push-up.

Nu purtați pantaloni scurți în Franța decât dacă sunteți un copil mic și pe plajă. Se crede că interiorul coapsei este o parte foarte intimă a corpului. Chiar și în timpul căldurii de vară este mai bine să nu le purtați, mai ales la Paris. Nimeni nu va arăta un deget și fluieră în direcția dvs., dar sunt oferite câteva priviri surprinse. De asemenea, nu veți putea lua masa într-un restaurant decent și este posibil să nu vă fie permis să mergeți la biserică pentru o excursie.

Doar mergând în Franța, nu uitați că femeile franceze nu poartă pantaloni scurți . Și nu poartă sutienele îmbrăcate și rochii cu astfel de accente. Femeile franceze preferă dantela , așa că dacă nu doriți să surprindeți o privire de judecată, aruncați cauciucul cu spumă.