7 actrițe nespus de frumoase despre care, din anumite motive, puțini au auzit.

În industria cinematografică noile talente apar ca stelele de pe cer. Unii reușesc să obțină popularitate imediat, în timp ce alții apar în roluri secundare.

Aceste 7 actrițe ar putea deveni în curând celebre, cel puțin datorită frumuseții lor.

1. Sofia Boutella.

S-a născut în Algeria în 1982 și a crescut la Paris. Încă din copilărie principala sa pasiune a fost dansul, în special cel stradal. După ce a făcut o carieră excelentă ca dansatoare, a dansat alături de Madonna și Rihanna, a decis să se lanseze în cinema. La început a acceptat roluri secundare pentru a câștiga experiență de la colegii mai experimentați, apoi Boutella a obținut roluri importante precum cel din filmul „Fahrenheit 451”.

2. Alexandra Daddario.

Are rădăcini italiene, irlandeze și maghiare. S-a născut la New York în 1986. Visul ei din copilărie era să devină o actriță renumită. Deși a început să se filmeze de la vârsta de 16 ani, i se ofereau doar roluri secundare. Daddario nu a renunțat și în 2010 a obținut râvnitul rol în blockbusterul „San Andreas Rift”, după care cariera ei și-a luat avânt. Actrița a jucat și în serialul TV True Detective. Una dintre ultimele lucrări de succes ale Alexandrei este rolul seducătoarei fatale dintr-un serial TV.

3. Mădălina Ghenea.

Încă din copilărie a fost în centrul atenției datorită participării sale la diferite emisiuni TV. La vârsta de 14 ani talentul și frumusețea ei au fost remarcate de casa de modă Gattinoni și astfel și-a început cariera de fotomodel. Mai târziu a început să apară și în filme. A debutat în serialul italian „I soliti idioti”, apoi a jucat alături de Jude Law în filmul „Dom Hemingway”, iar mai târziu a primit rolul „Miss Univers” în filmul dramatic „Youth” de Paolo Sorrentino.

4. Olga Zueva.

Olga Zueva s-a născut la Vladivostok. Încă din copilărie a visat să plece din orașul natal. A mizat pe o carieră de model și a reușit să apară pe podiumurile din Paris, Londra și Milano. După ce a obținut succes în acest domeniu, a decis să-și încerce norocul în cinema, jucând în filmul „Salt”, serialul „Orange este hitul sezonului”, iar apoi ca scenarist și regizor al propriilor sale filme, pe care publicul nu le-a primit prea călduros (drama „On the District” are un rating de 2, 6). Dar acest lucru nu a oprit-o.

5. Lily Simmons.

Și -a început cariera în 2010 ca model, alegând ulterior actoria. Simmons a primit inițial roluri episodice în seriale, dar a reușit să obțină un rol principal în filmul de acțiune „Banshee”. Actrița a apărut și în proiecte majore precum „True Detective” și „Westworld”. Suntem siguri că aspectul și talentul lui Simmons o vor ajuta să obțină roluri principale.

6. Eleanor Tomlinson.

Actrița britanică seamănă lei cu un personaj Disney, poate de aceea i se potrivesc de minune rolurile de prințese: a jucat-o pe prințesa Isabelle în filmul „Jack și uriașii”, pe Lady Isabelle Neville în serialul TV britanic „Regina albă”.

Trebuie să recunoaștem că Tomlinson a jucat foarte bine și rolul fiicei unui miner sărac în serialul BBC „Poldark”.

7. Sonoya Mizuno.

Este actriță, fotomodel și balerină. A jucat în filme renumite, regizate de Alex Garland („Ex Machina”, ”Anihilarea”) și în serialul său TV „Developed”. A avut rol secundar în filmele „La La Land”, „Frumoasa și bestia” și „Crazy Rich Asians”. Actrița și-a demonstrat talentul ca Lily Chan în serialul „Developed”.