60 de minute de pedalat și casa ta este asigurată cu electricitate pentru 24 de ore

Tehnologia ne înconjoară la fiecare pas și este într-o continuă dezvoltare. În fiecare zi descoperim noi invenții utile, care ne îmbunătățesc și ne simplifică viața. Multe dintre ele presupun un consum rezonabil de resurse.

Vă vom prezenta un dispozitiv extraordinar, care vă ajută să economisiți energia electrică și să o utilizați rezonabil.

Invenții moderne

În multe țări ale lumii, accesul la electricitate este dificil sau limitat. Totuși, antreprenorul indian Manoj Bhargava și-a propus să rezolve această problemă. El și-a prezentat invenția „Free Electric”, care va permite multora să obțină gratuit electricitate doar pedalând.

Ideea din spate a invenției este simplă: pedalați și generați energie. Pedalând o oră cu bicicleta Free electric, o persoană poate genera suficientă energie pentru nevoile de bază ale unei case, de-a lungul întregii zile.

Bicicleta este ușor de asamblat și menținut. Orice electrician sau mecanic din orice colț al lumii o poate repara. Inventatorul însuși susține, că reparația acestei biciclete nu este mai dificilă decât reparația unei biciclete obișnuite.

Prețul unei biciclete „miraculoase”, potrivit antreprenorului, nu va depăși suma de o sută de dolari. Anul viitor se planifică lansarea a zece mii de astfel de biciclete.

Manoj Bhargava însuși este un miliardar american cu rădăcini indiene, care încearcă să facă din lumea noastră un loc mai bun. Indianul a fondat mișcarea „Billions in Change”, al cărei scop principal este de a crea un viitor mai bun prin implementarea noilor tehnologii, care ar rezolva cele mai mari probleme.

O bicicletă ce produce electricitate este una dintre invențiile acestui program care îi va ajuta pe oameni să obțină energie în mod gratuit și să-și schimbe radical calitatea vieții.

De fapt, un astfel de dispozitiv este util pentru noi toți, având în vedere creșterea constantă a tarifelor la energia electrică. Ne-ar salva de la niște cheltuieli!

În ciuda beneficiilor acestei invenții, ea a provocat o mulțime de critici. Sunt persoane, care consideră că unii primesc energie electrică fără a depune efort, pe când alții trebuie să pedaleze. Noi credem că este o invenție extraordinară!

Bicicleta miliardarului indian, pe lângă scopul de bază de a furniza curent electric, poate fi și o modalitate ieftină de a duce un mod sănătos de viață și de a vă îmbunătăți condiția fizică. Imaginați-vă, zilnic pedalați timp de o oră și beneficiați dublu de această bicicletă!

Credeți că este o invenție utilă? V-ar plăcea să aveți în casă un astfel de „generator de electricitate”? Scrieți-ne în comentarii!