6 tunsori care ar face orice femeie să aibă un aspect de milioane!

Orice femeie de orice vârstă vrea să fie stilată și frumoasă. Tunsorile actuale în acest sezon vor fi o sursă de inspirație mai ales pentru acele femei, cărora nu le place să stea ore în șir pentru a-și aranja părul.

Din păcate sau din fericire părul lung nu mai este la modă. În schimb tunsorile scurte devin din ce în ce mai populare, căci ele se spală și se usucă repede și se aranjează foarte ușor, fiind o alegere perfectă pentru un mod de viață activ.

1. Bob

http://mamabee.com

Tunsoarea bob clasic este ideală atât pentru păr drept, cât și pentru cel ondulat. Ea accentuează elegant frumusețea și grația gâtului. Tunsoarea bob poate avea diferite lungimi, iar pentru varianta bob scurt o alegere foarte bună ar fi bretonul oblic.

2. Bob carre

http://media.caak.mn

Această tunsoare radiază încredere și îndrăzneală. Ceafa este ușor ridicată, iar în față șuvițele sunt ceva mai lungi. Tunsoarea bob carre poate fi și asimetrică, fapt ce-i conferă o notă de creativitate.

3. Carre

Carre este din nou la modă! Această tunsoare universală li se potrivește practic tuturor femeilor. În acest sezon varianta asimetrică este deosebit de actuală.

4. Șuvițe graduate

Șuvițele graduate pot completa elegant practic orice ținută, iar aranjarea lor nu necesită prea mult efort. Un farmec deosebit acestei tunsori i-l conferă o neglijență ușoară ce o caracterizează. Șuvițele graduate sunt o alegere perfectă pentru femeile cu păr subțire.

5. Pixie

http://media.caak.mn

Pixie a cucerit un loc de frunte bine meritat în lumea tunsorilor. În ciuda faptului că părul este destul de scurt, pixie oferă o mulțime de moduri în care îl puteți aranja, începând cu ținute business și terminând cu cele în stil retro.

6. Garçon

pinimg.com

Această tunsoare scurtă are un aspect ceva mai reținut. Tunsoarea garçon este perfectă atât pentru femeile care vor să fie mereu la modă, cât și pentru doamnele stilate și elegante.

Dacă doriți să faceți schimbări în viața dvs., schimbarea tunsorii este un început perfect! Acest tunsori sunt actuale și vă vor face să arătați mereu grațios și interesant.