6 trucuri vestimentare ale Melaniei Trump care o ajută să arate bine în fotografii

După cum ați observat, probabil, Melania Trump arată aproape întotdeauna perfect în fotografii. Pe lângă faptul că este prima doamnă a SUA, mai este și fost model și cunoaște foarte multe trucuri. Ținuta impecabilă și încredere în sine sunt foarte importante în acest sens.

Încrederea în sine.

O ținută frumoasă, un machiaj și o coafură perfecte sunt ingredientele unei fotografii perfecte, iar Melania, după cum se pare, cunoștea aceste detalii înainte de a devini prima doamnă.

Sfat util: pentru a obține fotografia perfectă, priviți în obiectiv și spuneți-vă în gând: „știu cine este stăpână aici, dar tu?”

1.

Alegeți ținute total color.

Judecând după fotografii, Melania Trump adoră asemenea ținute.

Sfat util: ținutele monocrome ne fac să părem mai zvelte. Amintiți-vă despre acest detaliu atunci când alegeți o ținută.

2.

3.

Puneți-vă în evidență atuurile.  

Codul vestimentar al primei doamne a Statelor Unite, deși este unul sobru, este mai puțin rigid decât cel al ​​familiei regale britanice. Trebuie să recunoaștem că Melania Trump știe foarte bine să-și scoată în evidență atuurile. Să luăm exemplu de la ea!

4.

5.

Pantofii cu tocuri.

Melania Trump preferă pantofii stiletto, mai exact marca Christian Louboutin. Datorită tocurilor înalte ea pare mult mai înaltă și mai zveltă.

6.

7.

Ochelarii de soare.

Acest accesoriu vă va ajuta să ascundeți urmele de oboseală sau lipsa machiajului și vă vor face ținuta mai elegantă și mai îndrăzneață.

8.

9.

Aveți grijă de coafură și de machiaj.

Un alt secret al primei doamne a SUA: coafura și machiajul perfect vă vor ajuta să-i cuceriți pe toți! Deși își schimbă deseori culoarea părului, coafura Melaniei Trump rămâne aceeași de mai mulți ani.

10.

11.

Puteți avea încredere în aceste secrete ale Melaniei Trump, pentru că știe, cu siguranță, ce face.