6 soluții pentru bucătărie care ne bucură deja de mai mult de 2 ani.

Fiecare dintre noi visează să aibă o bucătărie comodă și funcțională.

Vă prezentăm, în acest articol, câteva soluții minunate care vă vor simplifica viața.

Primul lucru pe care vi-l recomandăm este să optați pentru o chiuvetă care are o cuvă adâncă care vă va permite să spălați vase mari. În al doilea rând câteva vase murdare, care stau în chiuvetă, nu se vor vedea atunci când sunteți la masă. Și într-o astfel de chiuvetă veți putea spăla mai multe legume sau de fructe.

Pe lângă chiuvetă, este foarte importantă și bateria pentru care nu ar trebui să economisiți. Optați pentru robinete de înaltă calitate, comode și ergonomice, cu pipa înaltă. Dar, în același timp, nu uitați să măsurați distanța de la blat până la dulapurile suspendate de deasupra chiuvetei pentru a nu avea surprize și să nu încapă. Modelul nostru, are și duș extractibil, care este foarte comod.

Putem spăla mult mai simplu, cu ajutorul acestuia, fructele sau legumele.

A treia soluție este bara montată pe unul dintre dulapurile de bucătărie.

Următoarea idee ține de depozitare: rafturi suplimentare, care sunt disponibile în două dimensiuni.

O descoperire de a noastră a fost și această strecurătoare multifuncțională, care poate fi folosită și ca uscător de vase: ocupă puțin spațiu, dar este de mare ajutor.

O altă idee interesantă ține de depozitarea detergentului de vase. Este foarte comod să-l turnați într-un dozator pentru săpun lichid, iar bureții și alte obiecte necesare pot fi ascunse pe ușa de sub chiuvetă sau într-un vas mic.