6 sfaturi și 27 de exemple cum și cu ce se poartă puloverele în noul sezon

Puloverul este una dintre cele mai populare și practice haine din garderoba femeilor pentru toamnă și iarnă. Piesele vestimentare extravagante sunt binevenite, însă mult mai importantă este garderoba de bază. Iar puloverele fac parte din aceasta. Ele nu se demodează nicicând indiferent de tendințele modei.

Designerii ne propun modele originale cu umerii dezgoliți sau pulovere-top, însă astfel de pulovere sunt doar un moft și o tendință de moment. Noi, însă, vă prezentăm 27 de pulovere comode și frumoase. Plus, veți cunoaște cum și cu ce să le purtați.

Cum se poartă puloverele

Pentru a purta puloverele cu fustă midi trebuie să aveți un simț rafinat pentru obține o ținută reușită.

Această combinație este preferată și de celebrități! Îmbrăcați o pereche de blugi și puteți merge la plimbare sau la o petrecere cu prietenele.

O altă combinație ultramodernă. Elementul chic sunt poalele cămășii care se văd de sub pulover. Însă acest lucru trebuie să fie făcut cu grijă și bine gândit. Straturile multe mai sunt la modă.

La prezentările Louis Vuitton modelele au purtat pulovere cu centuri și arătau megastilat.

Mai dificil, dar nu imposibil. Important este să obțineți o ținută armonioasă. Alegeți niște blugi cu talia înaltă și un pulover mai subțire.

Puloverul aranjat puțin în pantaloni. Este un truc modern și simplu al blogger-ilor.

Toamna adoră ideile pline de inspirație. De aceea puloverul este necesar în această perioadă. El poate fi combinat foarte ușor cu alte haine și veți cele mai stilate!