6 trucuri vestimentare pentru doamnele frumoase de după 40 de ani

Vă propunem câteva sfaturi prețioase care vă vor ajuta să fiți frumoase și stilate.

Ținutele monofonice.

Aceste ținute vă vor ajuta să arătați perfect în orice situație. Puteți folosi mai multe nuanțe ale aceleiași culori, cu condiția că se combină bine între ele. Dar evitați, spre exemplu, să includeți în aceeași imagine tonuri reci și calde de roz.

1.

2.

3.

Imprimeuri.

Majoritatea doamnelor evită imprimeurile colorate, considerând că nu li se potrivesc. Dar în zadar! Acestea sunt frumoase și la modă. Mai mult decât atât, cu cât imprimeurile vor fi mai mai complexe, cu atât mai bine. Dar nu uitați de armonia culorilor!

4.

5.

6.

7.

8.

Stilul sport

Nu este vorba despre modelele învechite. La momentul actual există foarte multe modele interesante. Stilul sport se potrivește femeilor de orice vârstă!

9.

10.

4. Încălțăminte originală.

O ținută obișnuită va căpăta culoare, dacă veți adăuga o pereche de încălțăminte originală: o pereche de cizme cu tocuri înalte, niște pantofi cu decor deosebit, adidași cu un imprimeu interesant etc.

11.

12.

13.

Rochii originale.

După vârsta de 40 de ani includeți în garderobă rochii asimetrice, cu o croială neobișnuită sau cu spatele descoperit, veți arăta minunat! Încă un sfat: încercați să combinați haine care, aparent, nu se combină între ele, cum ar fi, spre exemplu, o rochie romantică din dantelă roz purtată cu o jachetă din piele și adidași sau o rochie clasică cu o geacă din denim și bocanci. Astfel de combinații neobișnuite vor fi în tendințe încă mult timp.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Accesorii.

Accesoriile bine alese vor completa cu succes orice ținută. Dacă ați ales o rochie sobră, adăugați o eșarfă colorată și un inel cu piatră mare. Bijuteriile, gențile, curelele, umbrelele sau eșarfele sunt arma principală a unei femei.

20.

21

Folosind aceste sfaturi, veți putea evita imaginile plictisitoare și veți arăta minunat!