6 sfaturi care vă vor ajuta să îndepliniți orice dorință

Baghetele fermecate care îndeplinesc orice dorință le putem vedea doar în filmele fantastice. În viața reală, lucrurile funcționează altfel. Dar cum ați putea să vă împliniți dorințele?

Există o varietate de recomandări și sfaturi, care vă ajută să vă îndepliniți cele mai profunde dorințe.

Tehnica împlinirii dorințelor

În primul rând trebuie să definiți tehnica care vă va permite să îndepliniți dorințele.

Iată punctele pe care trebuie să le urmați:

– Scrieți dorințele;

– Identificați etapele de realizare ale dorințelor;

– Acționați.

Dorințele trebuiesc scrise.

Este foarte important ca toate dorințele să fie scrise. Gândurile scrise au o putere incredibilă. Regula spune că trebuie să înșirați pe foaie toate gândurile. Nu le notați în telefon, urmați metoda „clasică”.

Dorințele se împart în mai multe etape.

Acum, dorința ar trebui împărțită în mai multe etape de realizare. De exemplu, „Vreau să cumpăr o casă.” Pare a fi o dorință extrem de dificil de realizat și nu este clar de unde să începeți.

Dar, după ce ați divizat dorința în mai multe etape de realizare (a obține un credit ipotecar, un împrumut, a cumpăra casa) totul devine mai ușor.

Acționați!

Desigur, nimeni nu va veni să vă împlinească dorința. Sunteți responsabil de realizarea ei! Viața vă va oferi toate oportunitățile necesare pentru a acționa. Dar depinde de dvs dacă profitați de ele sau continuați să visați.

Cum să vă îndepliniți cele mai profunde dorințe: regulile de formulare

Realizarea dorințelor depinde de formularea acestora. Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmați:

– Claritatea și concisitatea.

– Timpul trecut;

– Nu trebuie să conțină negații.

Oamenii se grăbesc să-și îndeplinească dorințele urmând aceste reguli, dar greșelile pe care le fac atunci când le formulează îi împiedică să obțină rezultatele așteptate.

Dorințele trebuiesc formulate clar și concis.

Dorința trebuie formulată scurt și concis. Evitați formulările cu multe detalii. Este important să o formulați scurt, clar și concentrat. Universul poate interpreta dorințele în mod diferit. Le va împlini, doar că rezultatul nu va fi cel așteptat de dvs.

Formulați dorințele la timpul trecut.

Acest lucru va accelera îndeplinirea dorințelor dvs. De exemplu, „Am slăbit cu 20 kg”. Acest lucru dă sentimentul că ați obținut deja rezultatul dorit – și acest lucru este foarte important.

Nu trebuie să conțină negații.

Universul nu percepe particula „nu”. Creierul are proprietatea de a omite negația „nu” atunci când pronunță dorința și informația este percepută de Univers în mod diferit. Ca urmare, rezultatul nu este cel așteptat.

Concluzii

Tehnica prezentată de împlinire a dorințelor este universală. Este valabilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este important să vă amintiți doar un singur lucru: trebuie să acționați cu prudență și atenție.

Distribuiți acest articol și prietenilor dvs! Cu siguranță au multe dorințe, împlinirea cărora se lasă așteptată!