6 reguli ale stilului modern

Fiecare femeie vrea să arate perfect. Pentru unele este important să aibă un corp atletic, pentru altele să fie îngrijite și feminine.

Următoarele reguli vă vor ajuta să adăugați puțină feminitate imaginii Dumneavoastră.

Silueta.

Nu este neapărat necesar să aveți o siluetă perfectă, dar să știți cum să alegeți corect îmbrăcămintea. Aceasta trebuie să se aranjeze perfect.

1.

Minimalism și acuratețe.

Optați pentru ținute simple, nu este necesar să includeți prea multe elemente în ținută, mai ales că minimalismul absolut este acum în trend.

2.

3.

4.

5.

6.

Determinați care este stilul Dumneavoastră de viață.

Acesta este foarte important în alegerea ținutelor. Alegeți hainele care corespund statului Dumneavoastră.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Garderoba de bază.

Creați o capsulă pe care să o puteți combina cu diferite piese vestimentare. Hainele de bază sunt simple și se combină cu orice. În astfel de haine veți arăta elegant și feminin. Dacă veți adăuga niște accesorii originale și de calitate, veți arăta impecabil.

15.

Detalii.

Nu ar trebui să fie prea multe, dar nici nu le excludeți complet. O geantă originală, o pereche de pantofi frumoși, niște ochelari de soare, un lănțișor, un ceas, un inel vă vor ajuta la completarea imaginii, cu condiția să nu le purtați pe toate împreună.

16.

17.

18.

19.

Stofe.

Stofele vaporoase vor adăuga imaginii Dumneavoastră o notă de romantism și feminitate. Purtați haine din șifon și mătase și asortați-le cu o pereche de bocanci sau o curea stilată.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Un look feminin și modern nu trebuie să fie neapărat sofisticat, optați pentru piese vestimentare simple, feminine și elegante.

Ce părere aveți despre aceste recomandări? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!