6 perechi de pantofi care vor deveni, în acest an, preferatele tuturor fashionistelor

Pantofii albi.

Acești pantofi sunt foarte versatili, potrivindu-se oricărei ținute. Prin urmare, pantofii albi pot fi purtați la birou, la vreun eveniment sau la o simplă plimbare. Principalul lucru este să alegeți stilul potrivit.

1.

2. 

3.

4.

5. 

Cizmele cowboy.

Taylor Swift și Jessica Simpson preferă să poarte acest model de cizme practic la orice eveniment. Cizmele de cowboy pot fi combinate cu aproape orice ținută: atât cu rochii cât și cu blugi.

6.

7.

8. 

Culori aprinse.

Cu cât culoarea va fi mai aprinsă, cu atât mai bine. În noul sezon culoarea liliacului și fuchsia vor fi foarte populare.

9.

10.

11.

12. 

Toc kitten .

Acest tip de toc a apărut în anii ’50 și era purtat în special de domnișoarele tinere care se obișnuiau să meargă pe tocuri. Apropo, acest model era purtat de Audrey Hepburn și de dansatoare de salsa sau bachata.

13.

14.

Cu decupaj în formă de V.

Puteți purta acești pantofi cu orice ținută. Erau la modă prin anii ’90, fiind comozi, dar aparent neglijenți. Dacă veți opta pentru un asemenea model, ne veți trece, cu siguranță, neobservată.

15.

16.

17.

18.

19. 

Mules, slippers sau sandale cu partea din spate deschisă.

Aceste modele erau purtate în Egiptul antic și în Persia, acum se poartă în Tunisia, Maroc și Turcia, sunt foarte comozi, din piele foarte moale. Aceste modele au apărut și la noi, cu câteva sezoane în urmă, iar în acest sezon le puteți purta cu blugi, pantaloni scurți de piele, rochii lungi și fuste din piele întoarsă.

20.

21.

22. 

Care dintre aceste modele de pantofi v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!