6 nuanțe nobile în vestimentație, pentru un aspect scump în 2021!

Culoarea joacă un rol decisiv în alegerea unei ținute. Deci, chiar dacă ați ales o rochie superbă, croită impecabil, dar culoarea nu vi se potrivește, ținuta va eșua. Nuanțele nepotrivite pot distruge imaginea într-o clipă, iar cele potrivite vor provoca doar admirați. Stiliștii au identificat 6 nuanțe care pot ridica gradul de stil, statut, îngrijire și relevanță. Vă invităm să le descoperiți mai jos:

1. Nuanțe lăptoase

Nuanța laptelui este o opțiune proaspătă, mai practică și mai versatilă decât albul. Unde mai pui, arată la fel de scump și elegant. Albul, cu toată aristocrația sa, puțin cui i se potrivește, în plus, subliniază neajunsurile. Nuanțele lăptoase sunt mai discrete și arată mai valoros. Să nu vă temeți de hainele în nuanțele lăptoase, ele nu vor sublinia urmele oboselii, ci le vor ascunde.

1.1

1.2

1.3

1.4

1.5

1.6

2. Bej deschis

În această paletă, cel mai important lucru este să vă găsiți propriile nuanțe care să vă facă personalitatea mai strălucitoare și mai vizibilă. În rest, culoarea bej este absolut universală. Poate fi purtată atât la 15 ani cât și la 85. Subtonul calm vă permite să combinați astfel de haine cu orice culoare, mai ales dacă trebuie să echilibrați ceva colorat. Este o soluție practic impecabilă pentru vestimentația de bază.

2.1

2.2

2.3

2.4

3. Trandafir în praf

Un ton destul de blând, care are proprietăți bune anti-îmbătrânire. Această nuanță aparține celor fine și neutre, dar totodată cu suficientă suculență și chic. Paleta roz în praf este potrivită la orice vârstă, spre deosebire de cea roz intensă. O femeie în astfel de articole vestimentare arată bine, îngrijită și rafinată.

3.1

3.2

3.3

4. Nuanțe de albastru-gri

Această culoare afirmă despre statut, e plină de nobilime și lux. Rafinatul mix de gri și albastru oferă imaginii rafinament, eleganță, atracție și prospețime. Astfel de haine subliniază frumusețea aspectului și strălucirea caracteristicilor.

4.1

4.2

4.3

5. Smarald nobil

Hainele în culoarea smaraldului arată foarte elegant și scump. Aceste tonuri sunt ideale pentru doamnele mature. Nu e nevoie să vă fie frică de monocrom în ocazii festive. Smaraldul se potrivește bine atât pentru brunete, cât și pentru femeile blonde.

5.1

5.2

5.3

6. Paleta vinului

O gamă bogată și valoroasă de tonuri ale vinului este prezentată în diferite nuanțe. Printre acestea, cele mai populare sunt Marsala și Bordeaux. Dacă țelul dvs este o imagine sofisticată și strălucitoare – aceste nuanțe se vor potrivi perfect.

6.1

6.2

Atunci când alegeți hainele, aruncați o privire mai atentă la aceste nuanțe. Așa, treptat vă veți face o garderobă scumpă și cochetă.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!