6 modele de fuste pentru doamnele de după 50 de ani recomandate de Evelina Khromtchenko

Putem fi elegante la orice vârstă. Iar fustele ar trebui să aibă un loc aparte în garderoba unei femei mature.

Cu ajutorul acestei piese vestimentare putem crea o foarte multe ținute.

Evelina Khromtchenko este adepta noțiunii de „fashion age” și le recomandă doamnelor mature să-și aleagă cu mare atenție ținutele.

Acestea trebuie să se bazeze pe eleganță și sobrietate. Dar acest lucru nu înseamnă că imaginile ar trebui să fie plictisitoare. Utilizarea bijuteriilor și a altor accesorii este o necesitate pentru a crea un look stilat.

Iată care sunt modelele de fustă recomandate de Evelina:

Fusta creion.

Evelina consideră că acest model este versatil, ideal pentru femeile de toate vârstele. Evitați fustele prea strâmte, care scot în evidență unele imperfecțiuni ale siluetei.

O atenție deosebită trebuie să acordăm calității țesăturii.

Fusta creion se combină practic cu orice: bluză, helancă, sacou etc.

Trapez.

Un alt model versatil, care arată bine pe orice formă a corpului și poate fi purtată cu orice top, de la pulover la bluză elegantă.

Fusta trapez poate fi și asimetrică. Dacă doriți să o purtați cu sacou, este necesar să subliniați talia cu o centură.

Clopot.

Fusta clopot este foarte feminină și ajustează perfect silueta.

Când creați o ținută cu o astfel de fustă este foarte important să vă concentrați pe linia taliei și este de dorit ca partea de sus să aibă o culoare contrastantă.

Plisată.

Fustele plisate au revenit la modă și se mențin mai multe sezoane la rând. Fusta plisată se potrivește oricărui tip de siluetă, principalul lucru este să alegeți lungimea potrivită.

Atunci când creați ansambluri cu fuste plisate este necesar să vă concentrați asupra taliei. În caz contrar vor fi încălcate proporțiile siluetei.

Fusta din dantelă.

Acest model este pentru evenimente, dar poate fi purtat și în timpul zilei, dacă alegeți un croi drept și o purtați cu un top neutru. În sezonul rece o puteți purta cu un pulover larg.

În sezonul cald o puteți combina cu o cămașă largă sau cu o bluză cu mâneci bufante.

Fusta semicloș.

Există un stereotip precum că acest model se potrivește doar tinerelor. Dar Evelina nu este de acord cu acest lucru. Singurul lucru la care trebuie să fim atente este lungimea. Modelele midi sunt o alegere excelentă.

Acest model poate fi purtat cu tricou, bluză sau cămașă. Partea superioară trebuie introdusă în centură. Dacă o veți purta cu sacou, atunci trebuie să subliniați talia cu o centură.