6 modele de fuste de iarnă pe care le vor purta femeile cu gusturi rafinate

Fusta, pe lângă faptul că este comodă, mai este și cel mai feminin și romantic articol vestimentar din garderoba de bază. Fiecare fashionistă va găsi modele pe placul său deoarece există o mare varietate de stofe și siluete.

Iată care sunt noile tendințe pentru fuste în noul sezon 2020-2021.

Fusta de tweed.

Fustele de tweed vă vor ajuta să creați ținute elegante și frumoase. Această stofă este cunoscută pentru faptul că este călduroasă, rezistentă la uzură și își păstrează forma bine. În acest sezon vor fi în top modele cu tăietură dreaptă sau în formă de A.

1.

Fusta matlasata.

Acesta este un model universal în care nu vă fi niciodată frig. Este perfectă pentru plimbări lungi prin parcuri. O puteți purta cu o geacă de puf scurtă și lungă, cu blană și cu cizme înalte.

2.

3.

4.

Stilul patchwork.

Tehnica patchwork, inventată de bunicile noastre, poate fi observată practic în colecțiile designerilor renumiți.

5.

Fusta de piele.

Fustele din piele naturală sau ecologică de înaltă calitate vă vor scoate din anonimat în acest sezon. Vor „dilua” cu ușurință aspectul de zi cu zi și vor deveni o bază excelentă pentru o ținută formală.

6.

Puteți combina fustele de piele cu o helancă mulată sau cu un pulover larg. Există foarte multe modele de fuste de piele: evazate, plisate, drapate, cu nasturi etc.

7.

În anul 2021 vor fi la modă fustele monocromatice maro, verde, bordo sau negru.

8.

9.

10.

Fusta plisată.

O fustă de iarnă perfectă, pe lângă faptul că trebuie să fie călduroasă, trebuie să mai fie și în pas cu moda. Fusta plisată este în top la momentul actual. Fustele plisate din tricot dens la fel sunt minunate pentru acest sezon, deoarece nu se șifonează și se îngrijesc foarte ușor.

11.

12.

Acest model este foarte versatil și feminin.

13.

14.

15.

Fusta midi tricotată.

Fustele tricotate de lungime midi arată minunată. Creează o siluetă feminină și seducătoare.

16.

Pentru mai mult confort optați pentru modelele cu talia înaltă și, pentru ținutele de fiecare zi, se recomandă să purtați încălțăminte comodă, cu toc stabil.

17.

18.

19.

20.