6 modele de fuste care ne alungesc vizual picioarele (inclusiv schema)

Vrei ca picioarele tale să pară mai lungi și mai subțiri? Nimic mai simplu! Alege aceste modele de fuste și vei rămâne încântată de rezultatul obținut.

Indiferent de silueta pe care o ai, aceste modele de fuste vor crea efectul picioarelor mai lungi. Atrage atenția că și pantofii pe care îi porți împreună cu fusta joacă un rol imortant în crearea acestui efect optic.

Fusta creion

Este o opțiune versatilă, potrivită pentru orice ocazii. Fusta de lână poate fi purtată la birou, cea din piele, denim sau tricot – oriunde, în funcție de starea ta de spirit. Optează pentru o fustă creion, fie cu talie înaltă, fie cu talia pe șolduri – acestea vor crea efectul maxim al picioarelor lungi. În plus, aceste fuste pot fi purtate cu încălțăminte cu toc sau platformă pentru a face picioarele să pară și mai subțiri.

Fusta mini cu volane

Aceasta poate fi atât ca un model de vară din țesături ușoare, cât și o variantă mai călduroasă de iarnă. Regulile de bază sunt următoarele: fusta trebuie să fie neapărat cu mult deasupra genunchiului, iar pe tivul său să fie un volan remarcabil. Alege fusta cu acest tip de croială care să se potrivească tipului tău de siluetă și astfel o știi ce te avantajează în sezonul de vară.

Fusta plisată

O fustă fluidă din țesături plisate de orice culoare va arăta întotdeauna bine. Datorită jocului de lumini pe pliuri, picioarele par infinite în astfel de fuste. Alege un model cu lungimea până la genunchi sau sub genunchi – nici mai mult, nici mai puțin. O astfel de fustă poate fi purtat și cu cizme, dar dacă vrei să faci senzație, alege încălțămintea cu toc!

Fusta asimetrică

Asimetria este la modă, iar efectul unei margini neuniforme îți alungește optic picioarele. Cel mai bun rezultat îl obții cu ajutorul fustelor scurte, iar pantofii cu toc sporesc acest efect.

Fusta lungă fluidă

Dacă vei îmbrăca o fustă lungă din țesături vaporoase și fluide, cum ar fi mătasea sau șifonul, vei obține un efect uimitor. Dar să nu uiți de tocurile înalte. Fusta trebuie să zboare și să danseze în timpul mișcărilor, uneori dezgolind o parte a picioarelor cu ajutorul șlițului. Dar poți să renunți la șliț și să alegi materiale semi-transparente, care astăzi sunt cele mai în vogă.

Mini cu talie înaltă

Te avertizăm de la bun început că acest stil nu se potrivește oricui. O fustă mini cu talie înaltă cu siguranță îți va alungi picioarele. Însă îți recomandăm insistent încălțămintea cu toc sau platformă.

Iată și un mic ghid de alegere a lungimii corecte a fustei

Distribuie și prietenilor tăi!