6 lecții de stil pe care Angelina Jolie le-a prezentat lumii

Angelina Jolie ne-a cucerit nu numai cu talentul actoricesc, ci și prin bunătatea și dorința ei de a schimba lumea. Pe lângă activitatea de caritate vedeta este renumită și pentru ținutele sale. Fiecare apariție a sa atrage privirile atât pe covorul roșu cât și când merge la cumpărături la cel mai apropiat magazin.

Am încercat să aflăm cum este alcătuită garderoba lui Jolie și cum reușește să arate impecabil în orice situație.

Angelina Jolie poartă adesea pantofi bej care îi fac picioarele să pară mai lungi.

Vedeta apare des în public în pantofi de nuanțe deschise pe care îi combină cu pricepere cu rochiile de seară. Secretul este simplu: pantofii deschiși la culoare alungesc vizual picioarele. Pentru ca acest truc să funcționeze alegeți pantofi care au o culoare asemănătoare cu tonul pielii Dumneavoastră.

Actrița preferă ținutele negre, albe și pastelate.

Un alt secret al imaginilor unice ale vedetei este paleta de culori potrivită. Actrița poartă foarte rar culori strălucitoare și saturate. Cel mai adesea, alegerea Angelinei cade pe ținute alb-negru sau pe ansambluri gri, bej și pastel. Aceste culori îi scot în evidență frumusețea naturală și o ajută să arate perfect.

Vedeta optează pentru un cod vestimentar al unei „femei puternice”.

„Power dressing” conține imagini sobre care le ajută pe doamnele puternice și independente să-și demonstreze autoritatea. Dacă vă place acest stil, garderoba Angelinei Jolie ar putea deveni o sursă inepuizabilă de inspirație. Fustele stilate, costumele cu pantaloni și accesoriile minimaliste o ajută să-și atingă obiectivele.

Actrița poartă machiaj care îi scoate în evidență trăsăturile frumoase.   

Machiajul preferat al divei de la Hollywood sunt săgețile subțiri, smokey eye de zi și de seară, genele lungi și pielea strălucitoare. Culorile de ruj pe care le preferă sunt roz aprins, coral și fructe de pădure.

Poartă bijuterii care îi accentuează trăsăturile grațioase.

În viața de zi cu zi și la evenimentele formale, Jolie mizează pe cercei eleganți și minimaliști, dar pe covorul roșu atrage mereu atenția cu detalii cu adevărat impresionante. Pe lângă rochiile de seară, poartă adesea cercei cu pandantiv care îi subliniază forma ochilor și îi lungesc vizual gâtul. În 2009 la Gala Premiilor Oscar, actrița i-a uimit pe invitați cu cercei mari de smarald în formă de pară (foto stânga sus).

Iar în 2021 actrița a făcut furori când a purtat pe covorul roșu un cuff auriu pe bărbie.

Jolie și-a găsit modelul de rochie care i se potrivește perfect. 

„Zeiță greacă” – poate că această metaforă descrie cel mai exact modelul preferat de rochie de seară al lui Jolie. Actrița optează adesea pentru rochii lungi care îi fac silueta și mai suplă. Fiecare imagine a lui Jolie pe covorul roșu este unică, varietatea de țesături și culori este impresionantă, iar stilul „zeiței grecești” și-a găsit un loc de frunte în garderoba ei.