6 imprimeuri pentru primăvara-vara anului 2021, care vor fi în top

Să vedem ce noutăți ne-a pregătit sezonul de primăvară-vară ale acestui an.

Dungile.

Acestea sunt cel mai la modă model din sezonul de primăvară-vară 2021.

Dungile pot fi combinate cu ușurință cu alte imprimeuri, unica recomandare ar fi ca imprimeurile să fie de aceleași nuanțe.

Bulinele.

Bulinele revin din nou pe podium. Acest model simplu este foarte versatil și se potrivește tuturor, adăugând un plus de originalitate oricărei ținute.

Animal print.

Și acest tip de imprimeu va fi la mare căutare în următorul sezon.

Imprimeul floral.

Un imprimeu care s-a făcut remarcat a fost cel floral în stil vintage, cu modele florale îndrăznețe, în culori intense. Acesta va decora bluzele, rochiile și fustele noastre în următorul sezon.

La polul opus se află imprimeul floral delicat, cu flori de mici dimensiuni, perfect pentru rochiile vaporoase maxi. Este o opțiune perfectă atât pentru rochiile de primăvară și vară, cât și pentru bluzele din ținutele office.

Tie Dye.

Acest imprimeu ne amintește de moda anilor 60-70. În acest an s-a răspândit la bluze, tricouri, rochii și adidași. Dacă mergeți la cumpărături, nu ezitați să-i acordați o atenție sporită acestei tendințe.

Carourile.

Carourile nu vor lăsa pe nimeni indiferent în sezonul de primăvară-vară 2021. Acest tip de imprimeu poate fi foarte divers: de dimensiuni mici sau mari, carouri în carouri etc, iar culorile pot fi de la pastelate până la aprinse.

Printurile care revin an de an în tendințe sunt variantele reinventate ale celor care au mai fost la modă cu ani în urmă.

După câțiva ani în care a dominat minimalismul, ne bucurăm foarte mult de imprimeurile care adaugă un plus de culoare și prospețime ținutelor noastre.