6 greșeli vestimentare care ne scot burta în evidență, făcând-o să pară mai mare decât este în realitate

Tot încercați să ascundeți burtica, dar fără succes? Ar putea fi din cauza unor greșeli banale pe care le comitem.

Să vedem în continuare care sunt cele 6 greșeli care ne împiedică să arătăm impecabil

Hainele mulate.

Acestea ne vor scoate în evidență ceea ce dorim să ascundem. De aceea este bine să optăm pentru modelele care stau liber pe corp sau care ne evidențiază talia.

Tricotul fin.

Puteți purta acest tip de tricoy doar în cazul în care aveți o siluetă perfectă. În caz contrar este mai bine să alegeți unul mai gros care va masca cu succes zonele problematice.

Decor în zona problematică.

Încercați să evitați decorurile în zonele problematice Optați mai bine pentru niște modele neutre care să nu accentueze zona dată.

Haine cu talia înaltă.

Multe femei consideră că dacă vor purta o rochie sau o bluză cu talia înaltă, își vor ascunde burtica. Dar nu este chiar așa. Aceste modele dimpotrivă vor sublinia zona problematică.

Evitarea curelelor.

Dacă aveți burtică, nu este un motiv pentru a evita curelele. Da, cele late nu vă avantajează, dar puteți alege niște accesorii subțiri și elegante dar este foarte important să nu le strângeți prea mult în talie.

Stofele transparente.

Evitați stofele transparente deoarece vă vor face burtica și mai vizibilă.

Preferințele vestimentare sunt, desigur, individuale, și fiecare persoană are dreptul să se îmbrace așa cum dorește. Dar trebuie, totuși, să știm care sunt piesele vestimentare care nu ne avantajează deloc și să le evităm.

Cunoașteți și alte secrete? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!